[Warszawa] Posiadłość Szaleństwa
Re: [Warszawa] Posiadłość Szaleństwa
Ja mogę być od 17, więc zapraszam na tłumaczenie zasad lub ewentualnie jakąś szybką przekąskę, np Anioła Śmierci 

- Rocy7
- Been thanked: 6 times
Witajcie,
dowiedziałem się o was z meetups.
Dawno nie grałem w planszówki, to może być miła odmiana.
Zabawa może być wyborna, co prawda nie mam doświadczenia w tej grze, natomiast spędziłem setki godzin przy Magicznym Mieczu, DnD i Warharmerze
dowiedziałem się o was z meetups.
Dawno nie grałem w planszówki, to może być miła odmiana.
Zabawa może być wyborna, co prawda nie mam doświadczenia w tej grze, natomiast spędziłem setki godzin przy Magicznym Mieczu, DnD i Warharmerze
@taxido
Witaj
Zapraszamy, Pozwoliłem sobie dopisać Ciebie do listy
.
Będę od 17.30. Tych którzy nie znają zasad i wyrobią się przyjść wcześniej zapraszam na tłumaczenie.
Witaj
Zapraszamy, Pozwoliłem sobie dopisać Ciebie do listy

Będę od 17.30. Tych którzy nie znają zasad i wyrobią się przyjść wcześniej zapraszam na tłumaczenie.
Zaklikałam na MeetUp -żeby nie było policzone dwa razy wyjaśniam, że Ola to ja
Jednak wcześniej niż na 18 raczej nie mam szans być.

Jednak wcześniej niż na 18 raczej nie mam szans być.
Również się zapisałem w meetup i potwierdzam udział. Cieszę się, że taki serwis funkcjonuje.
Wydaje mi się, że skład 3 Badaczy + Strażnik jest idealny, ale oczywiście nie mam nic przeciwko 4 +1.
Do zobaczenia
Wydaje mi się, że skład 3 Badaczy + Strażnik jest idealny, ale oczywiście nie mam nic przeciwko 4 +1.
Do zobaczenia
Kto wygrywal? Na moim stole wygral strażnik w pierwszym scenariuszu. Jak wrażenia grajacych pierwszy raz?
- Rocy7
Straznik nas zalatwil tzn. nie doslownie, ale zabraklo nam czasu by pokrzyzowac mu plany.
U nas wszystko się paliło, dwóch graczy w zasadzie umarło PO ujawnieniu celu (= brak respawnu, alternatywą było siedzenie w pomieszczeniach niezajętych ogniem), a ostatni gracz w pełni sił (Rocy) nie miał jak zdążyć wykonać zadania samodzielnie
. Ale było super, wszystkim życzę takich spotkań i mam nadzieję, że będę znajdował czas, żeby się pojawiać
.

Muszę przyznać, ze właściwie to asystowałem tylko moim współgraczom, a oni grali pierwszy raz
Olu, Tomku, było super z Wami grać 

- Rocy7
tak w pełni sił to nie byłem miałem 4 obrażenia na 12 życia i 2 poczytalności stracone.Czuki pisze:ostatni gracz w pełni sił (Rocy) nie miał jak zdążyć wykonać zadania samodzielnie
Też mi było bardzo miłoMaxxx76 pisze:Muszę przyznać, ze właściwie to asystowałem tylko moim współgraczom, a oni grali pierwszy razOlu, Tomku, było super z Wami grać

Ogólnie spodobała mi się Posiadłość, chętnie bym to kiedyś powtórzyła.
Również bardzo miło wspominam grę, i choć chciałbym zagrać kiedyś Badaczem, to jednak nic nie może pobić uczucia niszczenia nadziei, muahaha.
Ale na poważnie, jestem otwarty na kolejne spotkania, w obu rolach.
Ale na poważnie, jestem otwarty na kolejne spotkania, w obu rolach.
Fajnie że jest pozytywny odzew. Mnie w przyszłym tygodniu nie ma wiec pałeczkę organizatora musi przejąć ktoś inny
.

Ja wprawdzie jestem ale nie wiem czy będę mógł... Dam znać w niedzielę 

Chętnie zagram jeszcze raz 
Co prawda grałem pierwszy raz i nie do końca wiedziałem jak bardzo ważne jest aby się streszczać, natomiast zabawa była naprawdę wyborna ze świetnymi ludźmi

Co prawda grałem pierwszy raz i nie do końca wiedziałem jak bardzo ważne jest aby się streszczać, natomiast zabawa była naprawdę wyborna ze świetnymi ludźmi

I o to chodzi 
Mnie w tym tygodniu w Padbarze nie będzie, ale zapraszam na jutro (czyli wtorek) do Ursusa na Ryżową 44 - gramy w Kupców i Korsarzy

Mnie w tym tygodniu w Padbarze nie będzie, ale zapraszam na jutro (czyli wtorek) do Ursusa na Ryżową 44 - gramy w Kupców i Korsarzy

Dodałem nowy termin na 30.07 http://www.meetup.com/Warsaw-Board-Game ... 197158892/
Kurczę, ja bym chętnie wpadła, bo Posiadłość mi się spodobała, tylko jeszcze nie wiem do której będę w pracy siedzieć...