Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tutaj można dyskutować o konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. NIE NALEŻY TUTAJ PYTAĆ O ZASADY, MALOWANIE, ROBIENIE INSERTÓW ORAZ KOSZULKI! OD TEGO SĄ INNE PODFORA
No ja też się dołączę z informacja że jak tylko powracają z urlopów (Planszomania) to kupuje Jak widać Warszawa będzie miała większość egzemplarzy
Bardzo spodobała mi się gra, troszkę straciłem na pobieraniu kart przez 3 tury, bo zamiast 2 brałem 1 ale ogólnie gra świetna, chciałem ją wypróbować na Pionku przed zakupem i się udało, z czego się niezmiernie cieszę
Wczoraj zagraliśmy 2 gry w 4-ro osobowym składzie. Muszę przyznać, że obawiałem się o to, jak sprawdzi się licytacja kart neutralnych klanów. Okazało się, że zupełnie niepotrzebnie.
IMO gra bardzo fajnie chodzi na 4 osoby.
Si vis pacem, para bellum. Gratislavia - wrocławski festiwal gier planszowych
Jak bedzie potrzeba to moge zeskanowac angielska, ale dopiero po dlugim weekendzie.
Każdy może,prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się.Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie.
Mam wielką prośbę o instrukcję do gry Senji.
Udało mi się zakupić tę grę w wersji niemieckiej, ale niestety nie jestem w stanie rozgryźć instrukcji w tym języku.
Jeśli ktoś ma taką możliwość, to proszę o przesłanie instrukcji w jęz. polskim albo angielskim.
Błysk pisze:(w sumie angielski umiemy i kwestia problemu była tylko w jednym miejscu, no może w dwóch, bo nie wiedzieliśmy co znaczy Tie poza krawatem, ale to chyba remis?)
Tak, tie to remis.
Games Fanatic -/- Gradanie -/- Za dużo gier O ile wyraźnie nie zaznaczono inaczej, powyższa wypowiedź nie jest stanowiskiem moderacji lub administracji forum.
Najprawdopodobniej będę szczęśliwym posiadaczem Senji (MH #17), niestety edycja DE. Na sieci jest instrukcja po angielsku, są też opisy samurajów przetłumaczone przez Macike - czy to mi wystarczy czy też w grze są jeszcze jakieś karty które wymagają znajomości tego diabelskiego języka?