Reku_ pisze: ↑06 gru 2022, 18:58
Hej, przyszło już komuś Call od Madness?
Jak wrażenia?
Ja nie byłem zachwycony od początku stylem graficznym, ale wygląda to całkiem spoko. Jakość wykonania też wydaje się dobra. Sam pomysł na figurki w postaci popiersi mi się podoba. Bez nóg są ładniejsze i do tego całkiem szczegółowe.
Ale żeby nie było za pięknie.
Jak to Czacha - karty - nie ma szans żeby weszły w koszulkach.
Kostka jaka ma w końcu być? ja mam zwykłą K6 a nie taką jak w instrukcji
z nieścisłości mam też jedną kartę więcej - kartę pomocy trybu solo dodatkową po angielsku.
Edit:
i niestety komponenty średnio mieszczą się w wyprasce
Edit:
Kostka inna niż K6 była add onem na kickstarterze. Znalazłem odpowiedź
Edit:
No to jest gorsza rzecz. Nie jest zrealizowany po części cel 1. z kampanii - karty nie są płótnowane i ostatni cel jest zmieniony jakoś. Nie ma takich żetonów żółtych
Grałam w weekend jedna partie u znajomych. Nie interesowałam się wcześniej grą. Nie wypowiem się na temat tego co miało być lub nie z KS.
Natomiast po tej jednej partii w grę, co do której nie miałam żadnych oczekiwań - jestem bardzo miłe zaskoczona.
Zakupiłam swój egzemplarz i z pewnością będzie grane. Na tą chwilę: bardzo fajna gra interakcyjna z ciekawymi i sprytnymi mechanizmami.
Nie przepadam za tym klimatem, ale jak już powszechnie wiadomo, nie jest on bardzo wyczuwalny, choć karty na pewno go oddają. Bawiłam się przy niej świetnie i zrobiła na mnie bardzo dobre pierwsze wraznie.
Ciekawa jestem czy to wrażenie utrzyma się po kilku następnych partiach.
Wydaje się być bardzo regrywalna.