Wsiąść do Pociągu: Europa 15. rocznica
Re: Wsiąść do Pociągu: Europa 15. rocznica
Wersja rocznicowa wygląda pięknie ale
dostałam bana na jej zakup. Właściwie to się z nim nawet zgadzam, mamy zwykłą Europę i USA, więc byłoby to bardziej kolekcjonerstwo niż chęć posiadania dla grania. Tylko jak tu się odciąć od narastającego wszechobecnie hype-u?
dostałam bana na jej zakup. Właściwie to się z nim nawet zgadzam, mamy zwykłą Europę i USA, więc byłoby to bardziej kolekcjonerstwo niż chęć posiadania dla grania. Tylko jak tu się odciąć od narastającego wszechobecnie hype-u?
-
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 15 times
Wersję jubileuszową możesz zawsze później odsprzedać z zyskiem .
Próbowałam tego podstępu, mąż nie dał się przekonaćCezary1916 pisze: ↑28 sty 2021, 19:55Wersję jubileuszową możesz zawsze później odsprzedać z zyskiem .
- Zet
- Has thanked: 176 times
- Been thanked: 175 times
Może pokaż mu obecne ceny TtR 10th. Ale wtedy najlepiej by było trzymać zafoliowane pudło - nie wiem czy o to Ci chodzieveni pisze: ↑28 sty 2021, 20:07Próbowałam tego podstępu, mąż nie dał się przekonaćCezary1916 pisze: ↑28 sty 2021, 19:55Wersję jubileuszową możesz zawsze później odsprzedać z zyskiem .
Czy tylko ja mam takiego pecha i po raz trzeci dostaję pudełko z drobnymi uszkodzeniami ?
Tym razem dwa rogi lekko obite i po raz kolejny, na grzbietach, w kilku miejscach takie wciśnięte rowki (jakby karton pudełka był w niektórych miejscach zle sklejony i trzymał się tylko na oklejającym go wydruku).
To tylko kwestia czasu (i to niedługiego), że podczas pakowania dość ciężkiego pudełka brzegi zaczną pękać :-/ Pierwszy egzemplarz jaki dostałem miał takie właśnie pęknięcie na 20 cm ...
Spróbuję wymienić trzeci raz ale jeśli następny egzemplarz przyjdzie w podobnym stanie, odpuszczam zakup - gra w takiej cenie powinna wytrzymać więcej niż dwie - trzy rozgrywki.
No chyba, że to tylko ja jestem takim pechowcem i przyciągam wszystkie wybrakowane egzemplarze. :-/
Tym razem dwa rogi lekko obite i po raz kolejny, na grzbietach, w kilku miejscach takie wciśnięte rowki (jakby karton pudełka był w niektórych miejscach zle sklejony i trzymał się tylko na oklejającym go wydruku).
To tylko kwestia czasu (i to niedługiego), że podczas pakowania dość ciężkiego pudełka brzegi zaczną pękać :-/ Pierwszy egzemplarz jaki dostałem miał takie właśnie pęknięcie na 20 cm ...
Spróbuję wymienić trzeci raz ale jeśli następny egzemplarz przyjdzie w podobnym stanie, odpuszczam zakup - gra w takiej cenie powinna wytrzymać więcej niż dwie - trzy rozgrywki.
No chyba, że to tylko ja jestem takim pechowcem i przyciągam wszystkie wybrakowane egzemplarze. :-/
- bogas
- Has thanked: 385 times
- Been thanked: 655 times
To jest celowe działanie, aby skłonić cię do napisania posta i potwierdzenia starym znajomym, że żyjesz i dalej grasz! Brawo rebel
Hłe, hłe, hłe
No nie wiem czy w kontekście pudełka jest czego gratulować Rebelowi (oczywiście możliwym jest, że to tylko ja pechowiec jestem).
Przy okazji, witam po latach
Jak widzę "stara gwardia" skoncentrowana i czujna
- kruker
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 55 times
Dzięki. Ale bardziej chodziło mi o to, czy mogę kupić dodatkowe plansze mając jako "podstawkę" tylko edycję jubileuszową tzn. czy te 10% większe wagoniki mieszczą się na polach innych plansz?
- japanczyk
- Moderator
- Has thanked: 3521 times
- Been thanked: 3546 times
No niez nie mieszczą się
Sprzedam: (S) Redukcja kolekcji! 100+ tytulow: Pagan i inne
Moje Zbiórki na KS: tu
https://buycoffee.to/japanczyk
Moje Zbiórki na KS: tu
https://buycoffee.to/japanczyk