Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bourbon pisze: ↑25 sty 2023, 13:12
hej Iuvi, planujecie przejac linie race for the galaxy? pytam poniewaz nie wiem czy kupowac wersje ang czy czekac na pl
Literalnie pierwszy post w wątku:
Iuvi Games pisze: ↑26 lut 2021, 01:01
Jeśli macie więc pytania związane z wydawnictwem (sposób działania, rodzaje promocji itp.). to zapraszamy do zadawania pytań. Nie będziemy jednakże odpowiadali na plany wydawnicze niezapowiedzianych gier. Mamy jasno zadeklarowaną politykę, że informujemy "za zewnątrz" jedynie o tych grach, co do których jesteśmy pewni.
xoxef pisze: ↑29 mar 2023, 11:53
Hej IUVI, czy myślicie może jeszcze czasem o wydaniu, po dołączeniu do druku międzynarodowego, Najeźdźców z Północnego Morza?
Mam serię Zachodniego Królestwa, miło by było mieć też sagę Północnego Morza w wersji pl... Ech, czy to tylko marzenia?
To będzie wydane przez Portal w Big Boxie z dodatkami.
Noidea pisze: ↑29 mar 2023, 11:58
To będzie wydane przez Portal w Big Boxie z dodatkami.
Skąd to info? Bo zdawało mi się z tego co znalazłem, że to IUVI mają prawa do tej gry.
W każdym razie byłoby mi miło gdyby jakiś wydawca podjął się wypuszczenia u nas trylogii Północnego Morza. Portal wydał gry Shema Philipsa z serii Zachodniego Królestwa, pewnie za jakiś czas wypuszczą też gry z Południowego Tygrysu.
xoxef pisze: ↑29 mar 2023, 13:38
Skąd to info? Bo zdawało mi się z tego co znalazłem, że to IUVI mają prawa do tej gry.
W każdym razie byłoby mi miło gdyby jakiś wydawca podjął się wypuszczenia u nas trylogii Północnego Morza. Portal wydał gry Shema Philipsa z serii Zachodniego Królestwa, pewnie za jakiś czas wypuszczą też gry z Południowego Tygrysu.
Przepraszam cię serdecznie za zamieszanie, w katalogu Portalu na 2023 było Champions of Midgard. Podobne, ale nie to samo.
Dziękuję, wszystkie mam
Co prawda Księcia mam starego, ale nawet gdybyś miał nowego, to nie ma sensu płacić za przesyłkę - mogę grać starym jak nowym.
Patrząc na ten zestaw obstawiam jednak, że masz białego
Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za dobre serce i życzliwość
Czy ktoś może wie czy karta Czarny Rynek będzie może jeszcze dostępna? Widzę że do dodatków w niektórych sklepach są dodawane karty promo więc liczę że w którymś z nich znajdzie się wspomniana karta.
IUVI ma taką politykę, że karty promo dodają do dodatków - do danego dodatku określoną karta promo. Nie zależy to od sklepu, w którym kupujesz grę.
Jeżeli Czarny Rynek nie był jeszcze wypuszczony z żadnym z dodatków wydanych przez IUVI (nie śledzę, bo mam), to pewnie z którymś się pojawi.