Dominion czy Small World dla 2-óch osób??
Re: Dominion czy Small World dla 2-óch osób??
Wczoraj rozegrałem pierwszą partię w Small world i ostro dostałem po głowie z wynikiem 74 pkt, Ja zaś grałem na 5 graczy i muszę przyznać, że gra jest lekka, ma potencjał, jest trochę losowa, ale chętnie zagram jeszcze raz, niestety nie mogę się wypowiedzieć jak jej sytuacja wygląda na dwóch graczy, ale powinno ujść w tłoku innych planszówek 

Monsoon Group Rulez
A.J.Mustafa
A.J.Mustafa
Zaginione miasta ;P
A tak na serio: R4tG lub Dominion.
Obie gry są świetnymi karciankami. Inna rzecz, że w sumie nie wiem dlaczego ale na 2 osoby wolę grywać w tą pierwszą...
Small World - nie grałem dużo ale wydaje się ciekawszy na 3+ osób.
A tak na serio: R4tG lub Dominion.
Obie gry są świetnymi karciankami. Inna rzecz, że w sumie nie wiem dlaczego ale na 2 osoby wolę grywać w tą pierwszą...
Small World - nie grałem dużo ale wydaje się ciekawszy na 3+ osób.
I will learn to breathe water.
Wybór padł na Dominion:) - Dzięki za pomocne posty, za tydzien podziele sie wrażeniami:P
Kupiłem w Bardzie w Katowicach..
Od razu w sklepie policzyłem karty i okazało sie, że brakuje kilku zestawów.
Część uzupełniliśmy na miejscu, ale dopiero po otworzeniu okazało sie, że jeszcze 1 zestaw sie powtarza..
Generalnie Bard będzie miał troche zadymy z tymi grami, mam nadzieje, że uda mi się odzyskać te 12 brakujących kart:)
Pozdro
Zonkul
Kupiłem w Bardzie w Katowicach..
Od razu w sklepie policzyłem karty i okazało sie, że brakuje kilku zestawów.
Część uzupełniliśmy na miejscu, ale dopiero po otworzeniu okazało sie, że jeszcze 1 zestaw sie powtarza..
Generalnie Bard będzie miał troche zadymy z tymi grami, mam nadzieje, że uda mi się odzyskać te 12 brakujących kart:)
Pozdro
Zonkul