Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BartP pisze: ↑18 lut 2022, 12:32
Na pewno powinnaś powkładać zawartość dodatków do pudeł z podstawki .
masz na myśli carcassonne? niby dlaczego? mnie się podoba jak stoją te wszystkie pudełka od dodatków, a kafelki i meple już dawno są w jednym worku z podstawką.
niby dlaczego?
Jak skończy Ci się miejsce to powkładasz. Uwierz mi, też przez to przechodziłam. Kiedyś na półkach dumnie stały podstawki i dodatki, a teraz od razu wywalam kartonową wypraskę i pakuję wszystko do jednego pudełka
niby dlaczego?
Jak skończy Ci się miejsce to powkładasz. Uwierz mi, też przez to przechodziłam. Kiedyś na półkach dumnie stały podstawki i dodatki, a teraz od razu wywalam kartonową wypraskę i pakuję wszystko do jednego pudełka
chyba to nigdy nie nastąpi w planach jeszcze zakup największego kallaxa i nie będę wychodziła poza jego ramy
czy będzie jakiś konkurs na najlepszy regał? z nagrodą w postaci jakże by inaczej zafoliowanej rzadkiej gry za ciężkie pieniądze? pytam bo z tego co widzę zająłbym czołową lokatę.
Abizaas pisze: ↑18 lut 2022, 16:57
Ja w nocy zamykam drzwi w domu żeby nikt terraformacji na regał nie podrzucił
... albo, żeby nie ukradł Ci ukochanego Monopoly, mimo iż wstydliwie schowałeś go za najnowszym Lacerdą, kiedy mieli wpaść znajomi
Jesteś szczęśliwym posiadaczem np. Gloomhaven? Masz więc egzemplarz tej gry, a nie jej kopię. To znacząca różnica ;-) Druga edycja GWT: pacholęta wznoszą domy w krainie My little pony. Kupię DGT Cube!
Ja tylko przypominam że czujność należy zachować przy umieszczaniu fotek regałów z grami
Przecież istnieje duże prawdopodobieństwo że nasze partnerki/partnerzy (żony,mężowie itp ) jednak kontrolują to co umieszczamy na forum. Gdy za jakiś czas okaże się że w regale/regałach są gry których zakupu nie "uzgadnialiśmy"........ to mogę być problemy a pszecierz bagażnik w aucie ma ograniczoną pojemność
Popatrzyłem na wasze półki i fenomen Terraformacji jest jasny:) natomiast zauważyłem że duża część osób ma Calico, taki lekki tytuł a u tak wielu osób ... no i ten On Mars z waszych półkach tak bardzo mnie przekonuje żebym jednak też to mial;)
Osobiście często bardziej wolę pograć z ludźmi w planszówki, niż słuchać, co wydaje im się, że mają do powiedzenia.feniks_ciapek