CMON - dyskusje o wydawnictwie
-
- Has thanked: 190 times
- Been thanked: 95 times
Re: CMON - dyskusje o wydawnictwie
Wychodzę z tego samego założenia co kolega powyżej, doszedłem w końcu do momentu w którym fajnie by było mieć choć jedną grę z serii na półce ale ostatni setting który mi leżał to było Dead or Alive, Gra o Tron zupełnie mi nie leży ale właśnie gdyby pojawiło się Noire albo cokolwiek bardziej współczesnego bez fantasy i superbohaterów to biorę w ciemno.
- Kwestor
- Has thanked: 186 times
- Been thanked: 90 times
Ja mam wszystko, co Portal wydał do Z:BP i ostatnio wyjąłem to sporo razy jak kupiłem MD2 crossover pack

Zombicide ma tą zaletę, że wszystko z BP mieści się w dwa pudła jak się wyjmie figurki z wyprasek, więc wychodzi całkiem łatwe do rozgrywki. MD2 to będzie tragedia jak go kupię więcej jeszcze przez te olbrzymie minisy.
-
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 10 times
CMON ujawnił jedną z różnic między nadchodzącym "White Death", a jego poprzednikami. Wygląda na to, że tytuł ten będzie bardziej grą z gatunku Tower Defence:
- Seraphic_Seal
- Has thanked: 408 times
- Been thanked: 348 times
Spoiler:
Spoiler:
Na forum wchodzę głównie 7-15:30 w dni robocze.
Osoby odpowiedzialne za produkcję i dystrybucję monopoly w 2024r. powinny być osądzone za zbrodnie wojenne. 90 minut bezdecyzyjnego rzucania 2k6.
Osoby odpowiedzialne za produkcję i dystrybucję monopoly w 2024r. powinny być osądzone za zbrodnie wojenne. 90 minut bezdecyzyjnego rzucania 2k6.
-
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 10 times
Nice one.Seraphic_Seal pisze: ↑07 mar 2023, 09:55 No to tym bardziej, skoro ma to być w kierunku Tower Defence to powinno być o innej "Białej Śmierci"Spoiler:

Obejrzałem ostatnio trochę materiałów o tym gościu, więc ciekawe, że akurat o nim wspominasz.

Ewidentnie jednak, tytuł pod wieloma względami nawiązywać będzie do "Gry o Tron".
- Irr3versible
- Has thanked: 723 times
- Been thanked: 682 times
Cmon z umową na wyłączność na gamefound.
Bez kwot, ale oficjalnie już potwierdzone przez szefów spółek (David Preti, COO Cmon oraz Marcina Świerkot)
Bez kwot, ale oficjalnie już potwierdzone przez szefów spółek (David Preti, COO Cmon oraz Marcina Świerkot)