Nie powinni robić żadnych gameplayowych SG, więc liczę, że będzie dobrze i w normalnej cenie.

Nie powinni robić żadnych gameplayowych SG, więc liczę, że będzie dobrze i w normalnej cenie.
https://renegadegamestudios.com/the-sea ... pre-order/PytonZCatanu pisze: ↑11 sty 2023, 21:25Gdzie widzisz cenę?
Ale wiesz, ze tyle samo kosztuje Search for Planet X?rastula pisze: ↑11 sty 2023, 22:22https://renegadegamestudios.com/the-sea ... pre-order/
oszukałem o 0,99$![]()
Bardziej chodzi mi o absurd twojej wypowiedzi - 45$ uhuhu, hahaha co oni sobie zycza za to
Kaczki jak już to najczęściej na KS chyba ogłaszają takie plany, a tutaj cisza, więc wątpie, ale z chęcią bym się dowiedział.
Co do WW to określiliśmy się, że to nie my jesteśmy polskim wydawcą.
Marzec
Raczej nie ma takiego zagrożenia, ale Battle Chest i Adventurers to nie będą wielkie ilości.eveni pisze: ↑04 sty 2023, 20:01 Ja czekam na Ziemię i Dice throne (sezon 2 i Adventures).
Od razu mam pytanie odnośnie DT S2 i DTA - Lucky Duck Games czy jest możliwość że nic nie trafi do sklepów (że wszystko sprzeda się przez Wasz sklep wcześniej)?
Oczywiście mamy na radarze.PytonZCatanu pisze: ↑06 sty 2023, 17:23Lucky Duck Games pisze: ↑03 sty 2023, 11:57 Na spokojnie - w marcu zapowiemy jeszcze blisko 20 pozycji![]()
Będzie coś dla fanów abstraktów i lżejszych tytułów, ale jak zwykle staraliśmy się zaoferować tytuły z różnych klimatów naszego hobby.
Będą zatem trzy gry euro (lżejsza, średnia i cięższa), wyczekiwana gra na 2 osoby, klimatyczna gra kooperacyjna i sporo innych dobroci.
Trzymam kciuki za Lost Species (z rodziny Planety X) !![]()
Wyspa kotów i dwa nowe dodatki - przedsrzedaż właśnie ruszyła, gry dotrą do sklepów w przyszłym tygodniu.
Okrutnie późno zważywszy, że to (w najlepszym przypadku) cztery miesiące opóźnienia względem wersji ANG. Ale nie oceniam nie znam wszystkich faktów i co wpłynęło na takie terminy - po prostu bardzo szkoda, że tak długo trzeba czekać.
Chciałbym zapytać o Brass: Birmingham. Czy to oznacza, że możemy się spodziewać wkrótce dodruku?Lucky Duck Games pisze: ↑03 sty 2023, 11:57 Na spokojnie - w marcu zapowiemy jeszcze blisko 20 pozycji![]()
Będzie coś dla fanów abstraktów i lżejszych tytułów, ale jak zwykle staraliśmy się zaoferować tytuły z różnych klimatów naszego hobby.
Będą zatem trzy gry euro (lżejsza, średnia i cięższa), wyczekiwana gra na 2 osoby, klimatyczna gra kooperacyjna i sporo innych dobroci.
Zacytuję post Kaczek z listopada, podejrzewam, że jest aktualny:
Tak, będą dostępne u nas na stronie.
Tak, ta karta tradycyjnie będzie w pierwszym druku tego dodatku.itsthisguyagain pisze: ↑19 sty 2023, 21:58Okrutnie późno zważywszy, że to (w najlepszym przypadku) cztery miesiące opóźnienia względem wersji ANG. Ale nie oceniam nie znam wszystkich faktów i co wpłynęło na takie terminy - po prostu bardzo szkoda, że tak długo trzeba czekać.
A karta Piter: Genius Advisor będzie?
A gdzie na Waszej stronie są takie atrakcje? Nie rzuciły mi się w oczy...Lucky Duck Games pisze: ↑20 sty 2023, 18:49 Na wykończeniu są też drewniane koty, rybki i metalowe piny - ostatnie sztuki możecie dostać na naszej stronie.
Czyżby "Guild of Merchant Explorers" miał wjechać? Bo chyba nie Decorum.Lucky Duck Games pisze: ↑20 sty 2023, 18:49nasz tegoroczny hit jeśli chodzi o gry segmentu "family+"
Zróbcie proszę grupę prywatną. Nie wiem jak inni, ale ja jednak wolę jak moje planszówkowe hobby nie jest, aż tak eksponowaneLucky Duck Games pisze: ↑20 sty 2023, 12:57 Nowy rok, nowi my!
Żeby trochę urozmaicić i zacieśnić komunikację z naszymi klientami założyliśmy na fb dedykowaną grupę - Szczęśliwe Kaczki - grupa fanów Lucky Duck Games
https://www.facebook.com/groups/1214559182496004
Będziemy się tam starali wrzucać trochę unikalnych materiałów, będą konkursy i od czasu do czasu jakaś fajna promka. Zajrzyjcie, bo na start mamy fajną ofertę na Destinies.
W tym wątku na forum viewtopic.php?t=74253 jest informacja, że będzie wydane w Polsce w czerwcu 2023.