Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zastanawiasz się co kupić? Poszukujesz gry dla 2 osób? A może najzabawniejszej gry dla 3-6 osób Reinera Knizia o kosmosie, zaczynającej się na literę Z? Pomożemy!
agt pisze: ↑23 sie 2024, 02:00
Albo używane. Na trzyliterowym serwisie dostępne obie. A na forum Kolejowy szlak.
Taaa ale w jakiej cenie i która wersja?
Kiedyś patrzyłem i za polską wersję błękitną (najlepszą) jakiś żartowniś chciał ponad 500zł.
Czerwona wersja jest słaba. Już lepiej brać zieloną lub żółtą.
Na Meplu są też tanie dodatki.
agt pisze: ↑23 sie 2024, 02:00
Albo używane. Na trzyliterowym serwisie dostępne obie. A na forum Kolejowy szlak.
Taaa ale w jakiej cenie i która wersja?
Kiedyś patrzyłem i za polską wersję błękitną (najlepszą) jakiś żartowniś chciał ponad 500zł.
Czerwona wersja jest słaba. Już lepiej brać zieloną lub żółtą.
Na Meplu są też tanie dodatki.
Czy to nie ta gra co była na wyprzedażach świątecznych przez lata po 30-40pln?
Dobrze że moja biblioteka ma obie wersję to sobie pożyczę i tyle
BOLLO pisze: ↑23 sie 2024, 10:27
Czy to nie ta gra co była na wyprzedażach świątecznych przez lata po 30-40pln?
Dobrze że moja biblioteka ma obie wersję to sobie pożyczę i tyle
Na pewno wersja czerwona była na wyprzedażach i to nawet takich po 20zł. Wersję niebieską można było kupić za 50zł. Teraz w Meplu jest za 70zł, tak że warto mieć na własność przynajmniej niebieski i z jeden dodatek, który jest za 30zł.
Gra jest super, ale ludzie potrzebowali czasu, by się do niej przekonać, szkoda, że Foxgames tak szybko ją wyprzedał.
Pisałem chyba o tym w temacie o grach branych na wakacje, ale powtózę, bo może kogoś to zainspiruje.
Doskonale mi się gra w samolocie w TCG. Akurat grywam w Final Fantasy. Konstrukcja podobna do MTG z dwoma rzędami kart (dolny max 5 kart). Owszem, trzeba się trochę nagimnastykować aby przeciwnikowi nie zaglądać na rękę i może się zdarzyć, że stół trochę za duzy urośnie, ale dostajemy za to grę gdzie jedna rozgrywka może zająć nawet godzinę więc ani się człowiek obejrzy to doleciał na miejsce.
Powiem szczerze w gry gdzie miałoby być więcej niz te "magicokwe" 2 rzędy kart byłoby ciężko, ale stoliki w samolocie spokojnie tyle mieszczą. Podejrzewam, że w Keyforge'a też by się dało grać.