Stół do gier planszowych

Zastanawiasz się co kupić? Poszukujesz gry dla 2 osób? A może najzabawniejszej gry dla 3-6 osób Reinera Knizia o kosmosie, zaczynającej się na literę Z? Pomożemy!
toblakai
Has thanked: 401 times
Been thanked: 416 times

Re: Stół do gier planszowych

Post autor: toblakai »

mordajeza pisze: 16 paź 2024, 09:56
toblakai pisze: 24 sty 2024, 10:51 Ja mam takiego wariata w mieszkaniu i kilka wiosen temu szykując się na rozgrywki przy małym dziecku dorobiłem do niego kryptę. Bez rozsuwania stołu do jego długiej wersji spokojnie wchodzi do środka taki Brass dla dwóch osób:

Obrazek
Mnie również zainspirowałeś, wygląda jak bardzo dobry kompromis między ceną a użytecznością (zwłaszcza przy większej rodzinie).

Wspomniałeś o małym dziecku. Jako, że sam kilka takich posiadam, to zakładam, że mogło się zdarzyć, że coś wylało się na blat w czasie, kiedy pod spodem była rozłożona gra - czy nie masz problemów z przeciekaniem płynów przez jakieś szpary?
@mordajeza przepraszam cię bardzo, ale nie zaglądałem tutaj i umknął mi twój post!

Odnośnie pytania - ciągle coś się rozlewa, ale konstrukcja tego blatu jest taka, że on nie ma szpar w postaci 'krótkiej' i wszystko licuje z bokami w sposób, który uniemożliwia wlanie się czegoś do środka, gdy jest rozlane na stole.
ODPOWIEDZ