[Zabrze] MOK GRA - od tej niedzieli co dwa tygodnie
Re: [Zabrze] MOK GRA - od tej niedzieli co dwa tygodnie
Trochę minęło od mojej ostatniej bytności tu, więc chciałem tylko potwierdzić, że na 100% gramy w najbliższą niedzielę, 28.03, od godz. 16.00 w MOK "Guido". Nie wiem, kto będzie, bo niektórym graczom od ostatniego razu powiększyła się rodzina
) Ale może dadzą radę. Zapraszam serdecznie i do zobaczenia

Ja będę
stan osobowy mojej rodziny na szczęście bez zmian
Cirrus jesteś w stanie załatwić gre o tron? bo mi się niestety nie udało
jakby co wezme cos innego to pogramy 

Cirrus jesteś w stanie załatwić gre o tron? bo mi się niestety nie udało

Posiadam kuku na muniu, poszukuje wspólnika z fiksum dyrdum ;)
A więc potwierdzam - gramy w niedzielę, od 16.00. Do... nie wiem
) Niestety, koło 20.00 muszę zmykać na mecz Górnika. Oczywiście, kto będzie chciał, może zostać i grać dalej. Pozdrawiam i zapraszam wszystkich chętnych.

Z przyczyn powszechnie wiadomych nie gramy w niedzielę... Na PROŚBĘ M.IN. MOK wszystkie imprezy o charakterze rozrywkowym są odwołane, a nasza też się do tego zalicza. Pozdrawiam i do zobaczenia, myślę, że za 2 tygodnie,ale podam tę datę tutaj, jak tylko pogadam z MOK-iem. Pozdrawiam
Graaamy! W niedzielę jak zwykle od 16.00. Zapraszam!
Sorki za lekki offtop, ale czy wiecie może gdzie w miarę w centrum Zabrza można w knajpce pograć w planszówki przy piwie? Dotychczas spotykaliśmy się ze znajomymi w Gliwicach (Kredens, Gramofon, Casa Austria, Gazdówka), ale tym razem trafiło na Zabrze. Chcemy posiedzieć przy piwku tak do 1:00-2:00 w nocy w piątek i pograć - możecie polecić jakiś lokal, żeby nas nie przegonili?
A ja ogolić się nie pozwolę! Noszę zarost od przed wojny!
A tu co mam i w co gram
A tu co mam i w co gram
-
- Has thanked: 364 times
- Been thanked: 563 times
- Kontakt:
Myślę , że w Pubie "Brama" na Cieszyńskiej Was nie przegoniątiamat pisze:Sorki za lekki offtop, ale czy wiecie może gdzie w miarę w centrum Zabrza można w knajpce pograć w planszówki przy piwie? Dotychczas spotykaliśmy się ze znajomymi w Gliwicach (Kredens, Gramofon, Casa Austria, Gazdówka), ale tym razem trafiło na Zabrze. Chcemy posiedzieć przy piwku tak do 1:00-2:00 w nocy w piątek i pograć - możecie polecić jakiś lokal, żeby nas nie przegonili?

Always look on the bright side of life
Cześć
Minęło trochę czasu od ostatniego postu w tym wątku,
więc pozwolę sobie dopytać.
Czy w Zabrzu odbywają się jeszcze jakieś spotkania miłośników gier planszowych?
W MOK albo gdziekolwiek indziej?
Minęło trochę czasu od ostatniego postu w tym wątku,
więc pozwolę sobie dopytać.
Czy w Zabrzu odbywają się jeszcze jakieś spotkania miłośników gier planszowych?
W MOK albo gdziekolwiek indziej?
Witam widzę wątek nie aktywny od kilku lat.
Obecnie grywamy w Białym Słoniu w czwartki 19:00 +, wcześniej trzeba się umawiać indywidualnie.
Jest mocna ekipa Netrunner'owców, ktoś tam jeszcze AGOT LCG.
W co gramy? Zależy od liczby graczy i chęci do gry. Na większe tytuły trzeba się umawiać.
Zapraszam
Obecnie grywamy w Białym Słoniu w czwartki 19:00 +, wcześniej trzeba się umawiać indywidualnie.
Jest mocna ekipa Netrunner'owców, ktoś tam jeszcze AGOT LCG.
W co gramy? Zależy od liczby graczy i chęci do gry. Na większe tytuły trzeba się umawiać.
Zapraszam
mogę przynieść:
Spoiler:
-
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 111 times
Cześć grywacie jeszcze w słoniu?Można się przyłączyć? Jestem z Zabrza i nie mam z kim grać a gry leżą i kurzą się na półce,pozdrawiam.
-
We wszystko hehe.Na pewno lubię fantasy(descent,runebound,talisman itp) a nie lubię szeroko pojętego kosmosu tzn wszystkich tych battlestarów,twilightów,eclipsów i innych.Swego czasu sporo grałem w warhammera lcg,dobrym euro też nie pogardzę,imprezową karcianką również.Mam sporo gier ,w które jeszcze nie grałem bo nie ma z kim albo nie ma tylu osób.Mam dużą chrapkę na descenta ,który leży mi na półce i czeka na rozdziewiczenie tak jak i mage knight,zimna wojna,drakula czy gra o tron.
To zapraszam na początek na:
https://www.facebook.com/planszogranie
W miarę regularnie wpada tam kilkanaście osób z okolic Gliwic, Zabrze, Rudy i Chorzowa.
Gramy tam sporo euro i lżejsze filerki.
Dracula i Gra o Tron jeszcze nie była na tapecie.
https://www.facebook.com/planszogranie
W miarę regularnie wpada tam kilkanaście osób z okolic Gliwic, Zabrze, Rudy i Chorzowa.
Gramy tam sporo euro i lżejsze filerki.
Dracula i Gra o Tron jeszcze nie była na tapecie.
-
Witam , jeszcze ktoś w ogóle optuje na jakiekolwiek spotkania planszówkowe w Zabrzu ? Obecnie studiuje w Zabrzu , więc nie znam sceny lokalnej , ale za to znalazłem parę osób na studiach chętnych do spotkań i grania. Planszówkowe , CCG , TCG i fantasy doświadczenie mam spore , kwestia to tylko odświeżyć , a fajnie by było spotkać tutaj nowych ludzi
. W każdym razie , jeżeli ktoś w coś gra i ma ochotę na powiew świeżosci w towarzystwie to proszę o kontakt 

-
Cześć,ja optuje.Jestem z Zabrza,nie mam z kim grać,nie mam gdzie(mam dwójkę dzieci w tym jedno 8 miesięcy więc nocne nasiadówki,które najbardziej lubię odpadają) ,ale mam sporo gier do rozdziewiczenia,klimat fantasy jak najbardziej mi odpowiada chociaż dobrym euro czy nawet imprezowym fillerem nie pogardzę.
- Grzegorz87
Witam
Chciałem zapytać się o spotkania w Zabrzu. Jestem z Gliwic i termin spotkań MDKowych mi nie pasuję. Chciałbym uzyskać informację czy, gdzie i co jaki czas spotykacie się w Zabrzu
PS. Mogę przywieść sporo gier klimaty różne od imprezówek do ciężkich 2 osobowych karcianek bądź planszówek.
tutaj moja kolekcją gdyby ktoś chciał się zapoznać
http://boardgamegeek.com/collection/user/grzegorz87
Chciałem zapytać się o spotkania w Zabrzu. Jestem z Gliwic i termin spotkań MDKowych mi nie pasuję. Chciałbym uzyskać informację czy, gdzie i co jaki czas spotykacie się w Zabrzu

PS. Mogę przywieść sporo gier klimaty różne od imprezówek do ciężkich 2 osobowych karcianek bądź planszówek.
tutaj moja kolekcją gdyby ktoś chciał się zapoznać

http://boardgamegeek.com/collection/user/grzegorz87
Wpadnijcie w weekend na Pionka do Gliwic. Może poznacie tam podobnych ludzi i coś ustalicie.
http://pionek.org/
http://pionek.org/
- Grzegorz87
Wpadnijcie w piątek do gliwic do Cassa Austria na barlickiego są spotkania tam od 16.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- MonsterCookie
Tu masz linka do wątku o piątkowym graniu w Gliwicach http://www.gry-planszowe.pl/forum/viewt ... =4&t=33127
ulica Barlickiego jest blisko dworca pkp i Placu Piastów: https://www.google.pl/maps/place/Casa+A ... c30f798105
Nie ma kosztów wejścia- Casa Austria to knajpka. Póki co to małe spotkania, idea jest prosta przynosimy gry i wspólnie gramy
ulica Barlickiego jest blisko dworca pkp i Placu Piastów: https://www.google.pl/maps/place/Casa+A ... c30f798105
Nie ma kosztów wejścia- Casa Austria to knajpka. Póki co to małe spotkania, idea jest prosta przynosimy gry i wspólnie gramy

Jako ze czas troche sie reaktywowac i odrdzewic to pytanie do was czy gracie jeszcze w czwartki w bialym sloniu? Chetnie hym wpadl i cos przyniosl
najbardziej lubie euro ale jakims rasista planszowkowym nie jestem
do gliwic tez sie wybieram jak bedzie chwila 

Posiadam kuku na muniu, poszukuje wspólnika z fiksum dyrdum ;)
My z żoną jesteśmy na tak, tyle że właściwie tylko weekendy wchodzą w gre 

-
- Has thanked: 199 times
- Been thanked: 22 times
W chwili obecnej razem z zona jedzimy w piatki do gliwic ale jesli daloby sie gdzies zoorganizowac cos w Zabrzu to jestesmy za ;p