Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jak zapewne wiecie, od kilku tygodni trwa przedsprzedaż 51. Stanu. Przy złożeniu zamówienia w przedsprzedaży dostaniesz swoją kopię na kilka tygodni przed oficjalną datą wydania, a co więcej, twój egzemplarz gry będzie zawierać masę dodatkowych rzeczy wyprodukowanych dla naszych hardcorowych fanów - lepsze komponenty, dodatkowe opowiadanie ze świata Neuroshimy, dwie dodatkowe frakcje...
Kilka pytań do przedsprzedaży HoN:
1. Ile będzie później kosztował ten minidodatek?
2. Do kiedy trwa przedsprzedaż?
3. Czy po zakończeniu przedsprzedaży zmieni się cena HoN?
Pozdrawiam
Banan2 pisze:Kilka pytań do przedsprzedaży HoN:
1. Ile będzie później kosztował ten minidodatek?
2. Do kiedy trwa przedsprzedaż?
3. Czy po zakończeniu przedsprzedaży zmieni się cena HoN?
Pozdrawiam
1. Mierzymy w okolice 15zł
2. 6 kwietnia
3. Nie. Aktualna cena w przedsprzedaży to cena SCD produktu.
Kiedy będzie wysyłka HoN? Skoro przedsprzedaż jest do 6kwietnia czy oznacza to, że dostawa gry będzie przed oficjalną premierą. Czy zamawiając grę w przedsprzedaży będzie możliwość odebrania na Pyrkonie (co by szybciej mieć egzemplarz), czy może na Pyrkonke będzie sprzedawana wersja z minidodatkiem?
karawanken pisze:Kiedy będzie wysyłka HoN? Skoro przedsprzedaż jest do 6kwietnia czy oznacza to, że dostawa gry będzie przed oficjalną premierą. Czy zamawiając grę w przedsprzedaży będzie możliwość odebrania na Pyrkonie (co by szybciej mieć egzemplarz), czy może na Pyrkonke będzie sprzedawana wersja z minidodatkiem?
Można odbierać na Pyrkonie.
Co do premiery to na stronie stoi, że wysyłka 6 kwietnia. Cóż z tego jak drogo. W 3 Trollach 165 PLN, a może się trafi jakiś kod jeszcze. Jak mi się gra spodoba to kupię sobie minidodatek i tak będę na plus.
karawanken pisze:Kiedy będzie wysyłka HoN? Skoro przedsprzedaż jest do 6kwietnia czy oznacza to, że dostawa gry będzie przed oficjalną premierą. Czy zamawiając grę w przedsprzedaży będzie możliwość odebrania na Pyrkonie (co by szybciej mieć egzemplarz), czy może na Pyrkonke będzie sprzedawana wersja z minidodatkiem?
Możesz zmówić hona z dodatkiem i odebrać go na pyrkonie wysyłkę zaczynamy od 6 kwietnia.
Mam pytanie dotyczące Zombicide BP. Czy po jego wydaniu będziecie wspierać grę poprzez np tłumaczenie i publikowanie dodatkowych scenariuszy? W podstawce jest bardzo biednie pod tym względem.
I drugie pytanie. Czy na Pyrkonie będzie Wasz sklepik z dodatkami?
Banan2 pisze:Powtórzę pytanie, bo nie dostałem odpowiedzi.
Mam pytanie dotyczące Zombicide BP. Czy po jego wydaniu będziecie wspierać grę poprzez np tłumaczenie i publikowanie dodatkowych scenariuszy? W podstawce jest bardzo biednie pod tym względem.
I drugie pytanie. Czy na Pyrkonie będzie Wasz sklepik z dodatkami?