Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na streamie mówili że jak ktoś ma starą wersję to ta nic nowego (gampelayowo) nie wnosi + z tego co pokazali pudełko będzie teraz niestety większe...
Sprzedam:
Isofarian Guard 669PLN,1% A Game of Strategic Chance (69zł), Weather Machine - metalowe zębatki, Chronicle X(115zł), Namiestnik(29zł), Flame & Fang(129zł),Vagrantsong(264zł), Video Game Champion(189zł)
karmazynowy pisze: ↑03 maja 2024, 20:53
Staroc z 2005r.
Stary ale jary, skoro będzie nowa edycja.
khuba pisze: ↑03 maja 2024, 21:11
z tego co pokazali pudełko będzie teraz niestety większe...
Nie mam poprzedniej wersji, ale słyszałem, że to całkiem fajna gra - na pewno kupię, szkoda trochę, że nie zostali przy starym pudełku, którego rozmiar i grafika bardziej mi się podobają.
japanczyk pisze: ↑02 maja 2024, 15:21
Znajac zycie to Portal wyda podstawke + dodatek normalnie na retail, a u siebie w sklepie bedzie mial zestaw ze wszystkimi dodatkami z gamefound
Taki model jest mniej lub bardziej prawdopodobny - sami czekamy na więcej szczegółów dotyczących jak ma wyglądać wersja retail, a same ekskluzywne dodatki mają być także u nas dostępne w limitowanej ilości.
karmazynowy pisze: ↑03 maja 2024, 20:53
Staroc z 2005r.
Stary ale jary, skoro będzie nowa edycja.
khuba pisze: ↑03 maja 2024, 21:11
z tego co pokazali pudełko będzie teraz niestety większe...
Nie mam poprzedniej wersji, ale słyszałem, że to całkiem fajna gra - na pewno kupię, szkoda trochę, że nie zostali przy starym pudełku, którego rozmiar i grafika bardziej mi się podobają.
Pudełko ma bardzo podobne rozmiary co pierwsza edycja - skąd pomysł, że większe?
Portal Games pisze: ↑05 maja 2024, 09:35
Pudełko ma bardzo podobne rozmiary co pierwsza edycja - skąd pomysł, że większe?
Miałem wrażenie że stare pudełko było mniejsze (ale widze że wg BGG rzeczywiscie nie ma zmian 20,5cm x 20,5cm x 6cm)
Sprzedam:
Isofarian Guard 669PLN,1% A Game of Strategic Chance (69zł), Weather Machine - metalowe zębatki, Chronicle X(115zł), Namiestnik(29zł), Flame & Fang(129zł),Vagrantsong(264zł), Video Game Champion(189zł)
Pudełko ma bardzo podobne rozmiary co pierwsza edycja
Czy grafiki na kartach i planszetkach się zmienią? Są dostępne zdjęcia poglądowe?
Ogólnie to poprzednie wydanie było na wysokim poziomie, ładne drewniane meeple, grafiki - warto by było to utrzymać.
Czy grafiki na kartach i planszetkach się zmienią? Są dostępne zdjęcia poglądowe?
Ogólnie to poprzednie wydanie było na wysokim poziomie, ładne drewniane meeple, grafiki - warto by było to utrzymać.
Grafiki w środku bez zmian, za to poprawiona jakość komponentów - choćby meeple poszukiwaczy skarbów mają unikatowe kształty!
Grafiki w środku bez zmian, za to poprawiona jakość komponentów - choćby meeple poszukiwaczy skarbów mają unikatowe kształty!
Portal Games pisze: ↑05 maja 2024, 20:59
To super - widzę, że kolejna gra w klimacie Indiany Jonesa przybędzie nam na święta. Oczywiście dodatki z góry mile widziane
Matcase pisze: ↑19 maja 2024, 20:56
Czy @Portal Games będzie podpinało się pod dodruk Bus I Indonesia od Splottera? I co za tym idzie będą polskie wersje tych gier?
Mrukar pisze: ↑20 maja 2024, 22:56
Wiadomo czy i kiedy będzie dodruk Białego Zamku?
Nie było chyba jeszcze sprecyzowane.
Dodatek :Matcha ma być na Essen, to może wtedy ?
Dodruk Białego Zamku wjedzie razem z dodatkiem - nie mamy jeszcze daty zakończenia produkcji, ale dodatek jest produkowany razem z wszystkimi edycjami międzynarodowymi, innymi niż angielska - więc zakładamy jesień jako termin dostępności.
rand pisze: ↑22 maja 2024, 11:20
Wiadomo jak tam sytuacja Wojowników z Midgardu? Szkoda, że o tym tytule raczej cicho jest, również na różnych aktualizacjach.
Nie tylko cisza w przypadku Wojowników, bo podobna cisza nastała również w przypadku Trickeriona. Rok 2024 można pominąć i spisać na straty w wydaniu tego tytułu przez Portal... Kolejny rok oczekiwania nadaremnie...
Mark
Czy ktoś coś kojarzy o dodatku do Food Chain Magnate? Coś mi świeci, że Portal na live'ie u PN mówił, że ma być w połowie roku, a na stronie cały czas info, że w produkcji (nawet nie, że w transporcie).
"Czasami lepiej jest użyć miotacza ognia niż narzekać na ciemność." - Terry Pratchett – Zbrojni
Czy ktoś coś kojarzy o dodatku do Food Chain Magnate? Coś mi świeci, że Portal na live'ie u PN mówił, że ma być w połowie roku, a na stronie cały czas info, że w produkcji (nawet nie, że w transporcie).
Jakiś czas temu czytałem na bgg, że dodruk wersji angielskiej został opóźniony z Q1 na koniec Q2. Pewnie to samo spotkało PL wersję. Trzeba czekać na kolejne informacje, bo chyba znowu przesuną (miesiąc przed premierą nie ma żadnego infa)