Takstalker pisze:(Draco, czytasz?)

Taki z ciebie fan, ze tytul przekrecilesDon Simon pisze:Jesli Star Trek to tylko The Next Generations!
Jaki tam fan. Po prostu innych sie nie da ogladacjax pisze: Taki z ciebie fan, ze tytul przekreciles
Widzialem juz wczesniej Federation Commander (juz 12 produktow w serii, fiuu), ale to czysta walka miedzy statkami. Tak naprawde to uniwersum ST mozna by zmienic na cokolwiek innego i gra by wciaz dzialala (generic game). Ja wolalbym cos z udzialem polityki, dyplomacji, moze odrobiny ekonomii oraz zdarzen z serialu.steady pisze:No to lecimy dalej z Off-Topem
Jest ciekawa gra Federation Commander - strategia, walki statków kosmicznych, z ciekawym systemem zarządzania energią statku. W sieci wisi wersja demo do zdrukowania i grania.
Dałem Cylonowi możliwość uciekania z Galactici i chowania się we flocie (spód talii postaci) poprzez zagranie z ręki trzech kart walki cylona. Zwiększa to jego szanse w sytuacji gdy nieszczęśliwie jego postaci wyłażą masowo z talii na początku.Don Simon pisze: Dzisiaj mnie nie bedzie. A co zmieniles?
Jax jeśli tylko złożysz u mnie zamówienie dogadawszy się z jakimś wydawcą to mogę ci zrobić grę nawet o piratach XXI wiekujax pisze: W takie razie nie chcialoby ci sie zrobic planszowki (no w ostatecznosci karcianki) Star Trek EnterpriseMialbys we mnie wiernego testera
A ja myślałem że tylko dziewczyny mają punkt Gstalker pisze: Draco, jeśli nie dziś, to umówimy się u Ciebie w punkcie G, ok?
Wiedziałem, że się Wam spodobaFilippos pisze:A ja myślałem że tylko dziewczyny mają punkt Gstalker pisze:Draco, jeśli nie dziś, to umówimy się u Ciebie w punkcie G, ok?
Musisz się jeszcze w takim razie sporo nauczyćFilippos pisze:
A ja myślałem że tylko dziewczyny mają punkt G
Tak sobie myślałem, że jak zagrasz to ocenisz na 6.5. Patrzę na BGG i co widzę?melee pisze:diamonds club
Nie wydaje mi się, żeby aż tak oczywiście zabójcza skuteczność drzewek nie wyszła podczas testów gry. To musi być zbalansowane. Musiałbym zobaczyć waszą rozgrywkę, może jakąś zasadę pomyliliście, a nie może nie dość utrudnialiście życie melee, trudno powiedzieć.melee pisze:Ale w pierwszej kolejce wykupiliście mi wszystkie budynki, które chciałem dorwać, ok, to będą drzewkawyciągnąłem 82 punkty. Zakładając, że ktoś idzie w budynki, których ma 14 (wszystkie, oczywiście można więcej w ostatniej turze) i zebrał WSZYSTKIE bonusy (co jest niemożliwe), to będzie miał w sumie 78 punktów. Czyli musiałby zbudować 15 budynków aby dobić do poziomu 82... wydaje się nierealne, drzewka przede wszystkim są bardzo łatwe w budowie, w czasie gry zupełnie nie interesowało mnie, jaki mam kolor kamieni, tylko ich ilość. Bazik podobno kiedyś wygrał nie idąc w drzewka, ale ile tak można uciułać punktów?
Yosz, ale zostaw proszę dla mnie także te orginalneyosz pisze:a ja obiecuję żę postaram się wymienić kostki w Nexus Ops (najlepiej na jakieś z kasyna żeby były dobrze wyważone)
cisza jest, nikt sie nie wybieragigi pisze:ktos wybiera sie jutro na pw
chetnie zagram w obiejax pisze:cisza jest, nikt sie nie wybieragigi pisze:ktos wybiera sie jutro na pw![]()
Ja mimo to bede o 16:00 z Tower of Babel znana tez jako 'ostatnia-dobra-gra-Knizii-z-tych-co-najmniej-o-sredniej-ciezkosci' (rok 2005) oraz z Industria znana tez jako 'najlepsza-gra-Michaela-Schachta'.