Pozdrawiam
Niby podobna ale jednak inna. A Netrunnera próbowaliście?mr.big pisze:A my dziękujemy za rozgrywkę w Cavernę z Jackiem. Gra bardzo dobra. Faktycznie przypomina do złudzenia Agricolę.
Ograłem cieniasów![]()
Smutne jest tylko to że Jacek już niedługo na stałe planuje wyjazd na obczyznę....
Dotarłem do domumr.big pisze:A my dziękujemy za rozgrywkę w Cavernę z Jackiem. Gra bardzo dobra. Faktycznie przypomina do złudzenia Agricolę.
Ograłem cieniasów![]()
Smutne jest tylko to że Jacek już niedługo na stałe planuje wyjazd na obczyznę....
Reid666 pisze:Najserdeczniejsze Życzenia Zdrowych Wesołych i jak najbardziej Planszówkowych Świąt Bożego Narodzenia dla Wszystkich Planszomaniaków ze Skawiny i okolic!
I oczywiście mnóstwa planszówkowo-karciankowych prezentów pod choinką!
Dzięki za kolejny wspaniały wieczór, choć troszkę się przeliczyliśmy z czasem, jak zwyklearshenik! pisze: Ja proponuję eclipsa i cavernę + jakiś chwilerek w stylu agentów molocha.
Bardzo mnie to cieszy ! Mam nadzieję że wkrótce uda się zorganizować kolejną partyjkę.Bea pisze:A ja, po przemyśleniu wszystkiego mogę stwierdzić, że jednak w tego Eclipsa jeszcze bym kiedyś (może) zagrała... Kurcze, już wiem co bym zmieniła!
My się wstępnie piszemy i zabierzemy Cavernęjarosz pisze:Witamy wszystkich w Nowym Roku
Jako, że u nas w mieszkaniu mamy już stół i krzesła chcielibyśmy zaprosić na planszówki poniedziałek 06.01. To jest dzień wolny i jeżeli zbiorą się chętni, to możnaby zacząć około 14 i być może udałoby się dotrwać do Caverny
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!jarosz pisze:Witamy wszystkich w Nowym Roku
Jako, że u nas w mieszkaniu mamy już stół i krzesła chcielibyśmy zaprosić na planszówki poniedziałek 06.01. To jest dzień wolny i jeżeli zbiorą się chętni, to możnaby zacząć około 14 i być może udałoby się dotrwać do Caverny
Jeśli nas będzie aż 9 osób to nanaje się chyba tylko Eclipse, Cytadela, Agenci i Sabotażysta.jarosz pisze: Nie wiem też w co chcielibyście zagrać - znacie nasze zasoby - więc prosimy o przyniesienie czegoś odpowiedniego
Będziecie z Kacprem malować figurki?mr.big pisze:Ja dzisiaj zakupiłem Descenta.
Możemy malować ale tylko podkłademBea pisze:Będziecie z Kacprem malować figurki?
Instrukcja ma 24 stronyjuż dziś możesz zacząć czytać
.
Ja mówię poważnie - pomalowane figurki są bardzo klimatyczne. pomyśl może, żeby zlecić malowanie komuś na forum, oczywiście jeśli gra wam spasuje.mr.big pisze:Możemy malować ale tylko podkłademBea pisze:Będziecie z Kacprem malować figurki?
Instrukcja ma 24 stronyjuż dziś możesz zacząć czytać
.
![]()
Obawiam się że moje zdolności manualne pozwalają jedynie na malowanie Zombie
Ja teżjarosz pisze:Ja mówię poważnie