Yuri raczej zasługuje na Kapłana Kuktystów ale niestety brakuje go w wątku AH LCG

Co do tych mat to są takie kapitalne że chyba kupię..
Mimo że nie posiadam gry. Wtedy i grę warto byłoby kupić

Yuri raczej zasługuje na Kapłana Kuktystów ale niestety brakuje go w wątku AH LCG
Teraz dopiero wyznam Ci herezje, ale miałem komplet LCGa i.....sprzedałem
W oczach Cthulhu zyskał byś za to jeszcze więcej...a trochę oczu to on ma.
Nie wiem jak to liczysz, w Eldritcha grałem mnóstwo razy i mam skrzynię sortującą całą zawartość. W AH LCG też. Usiąść do AH LCG (zakładając, że masz jakąś talię) to kwestia 5 minut i lecisz z historyjką na start scenariusza
Tym u niego zajmuje się żona, więc jemu szybko idzie setup Ah.
Wnioskując po wynikach na kościach, którymi mnie Przedwieczny obdarza ciągle to miła jego śpiącej jaźni jest ma kultystyczna osoba
Ograłem podstawkę i "Dziedzictwo Dunwich" z tego co pamiętam. Zacząłem chyba też ten cykl "dżunglowy", nie kojarzę już nazwy. Na moment w którym kupowałem/kompletowałem ten tytuł to chyba jeszcze jeden Cykl był tylko ponad to wydany. Nie zrozummy się też źle - to jest bardzo dobra gra. I mechanicznie i fabularnie. No ale.... nie dla mnie. Po prostu konstruowanie talii jakiego wymaga ta gra nie sprawia mi frajdy i zajmuje za dużo czasu, a z predefiniowanych korzystać to troszkę uwłacza temu elementowi. Genialnemu, wiem, ale no nie dla mnie. Znam też siebie i jakbym już miał się bawić w konstruowanie tej talii to chciałbym mieć każdą opcję, a to już wymaga sporych nakładów i chyba robi z tego tytułu "lifestyle game". A ta półeczka u mnie jest już zajęta
Świetne te organizery. Mógłbyś zmierzyć wewnętrzne wymiary takiej jednej szufladki?KOSHI pisze: ↑10 paź 2024, 19:47 Ja nabyłem organizery z Casto i nie bawiłem się w żadne inserty i skrzynie. Jest box z 20 pojemniczkami na małe karty i box na duże karty 10 sztukowy, który można łączyć w pionie i poziomie. Skumulowałem sobie 3 takie w poziomie i mam 30 szuflad, do których idealnie pasują...