[Tychy] Spotkania planszówkowców w Wenecji
- Evenfall
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 2 times
Re: [Tychy] Spotkania planszówkowców w Wenecji
Nic. To Kolder tak czasami mówi.tekknoboy pisze:coscie mu powiedzieli zbuje jedne?!
Ja byłem z Jarem. Zagraliśmy dwie partyjki z Androida i do domu.tekknoboy pisze:dobra dobra.
to co z dzisiaj? ktos wpada? o ktorej?
Netrunner jest w trąbkę, właśnie skończyliśmy grać z Karo - była bardzo zacięta partia. Już szykuję się do kupienia dużego dodatku (ale data packi na razie sobie podaruję).
lepiej powiedz czy jesteś teraz / będziesz w weekend, w Tychach. Jestem uziemiony z młodymi i w piątek do Avanti nawet się nie wyrwę... a jestem na głodzie grania - w netrunnera szczególnie.Epyon pisze:Netrunner jest w trąbkę, właśnie skończyliśmy grać z Karo - była bardzo zacięta partia. Już szykuję się do kupienia dużego dodatku (ale data packi na razie sobie podaruję).
- Evenfall
To rozumiem, że jutro nikogo nie będzie ?
Nom, Netrunner daje radę. Jaki dodatek chcesz kupić ? Creation and Control jeszcze nie jest wydany.Epyon pisze:Netrunner jest w trąbkę, właśnie skończyliśmy grać z Karo - była bardzo zacięta partia. Już szykuję się do kupienia dużego dodatku (ale data packi na razie sobie podaruję).
Jak wyglada wstepnie lista obecnosci na jutrzejsze spotanie w Wenecji...?? kto sie wybiera...??
Ok w takim razie do zobaczenia, ja jak zwykle będę trochę później.
Jutro będziemy z całym plecakiem nowości.
Ktoś jeszcze się wybiera?
Btw. jak tam Relic?

Btw. jak tam Relic?
- Evenfall
Ja się wybieram. Co tam ciekawego macie ?Epyon pisze:Jutro będziemy z całym plecakiem nowości.Ktoś jeszcze się wybiera?
Btw. jak tam Relic?
Relic spoko, chociaż Kacik i Kolder pewnie będą mieli inne zdanie.

Legendy krainy Andor, Suburbia, Ewolucja, Shinobi, Maskarada, 7 smoków i Karaluszek kłamczuszek. 

- Evenfall
Słyszałem, że Suburbia jest całkiem spoko. No i Blefuj też jest niezły. Reszta niestety nic mi nie mówi.
Ja będę miał Battlestar Galactica z dodatkiem, Summoner Wars, Stronghold i Androidka.
Ja będę miał Battlestar Galactica z dodatkiem, Summoner Wars, Stronghold i Androidka.
Kusisz tym Battlestarem, słyszałem że dobra giera, ale serialu nie oglądałem. Zabiorę też swoje decki do Netrunnera w razie czego 

O której się spotykacie? Z chęcią pograłbym z kimś poza dziewczyną w Netrunnera, ona zresztą też.