Nie mowiac juz, ze tego produktu jeszcze nie ma, ale juz jest kasztanem, za ktory mozna obwinic Portal

Magia Portalu - jak coś może być 'hitem Essen' już w wrześniu to może być też kasztanem jeszcze przed wydaniem.psia.kostka pisze: ↑10 wrz 2024, 20:28 Ale rozumiesz, ze przyklejanie Portalowi gęby "nowego kasztana NS 5e", skoro to jest produkt autorski Dark Rabbit, to jakbys w watku Czacha Games pilowal, ze Czaszki z Siedlec sie marnie sprzedaja?
Nie mowiac juz, ze tego produktu jeszcze nie ma, ale juz jest kasztanem, za ktory mozna obwinic Portalsmiechu kupa
kolejny argument, by nie czcic "cult of the new"
A zamowiles cos ponad 200ziko w weekend?
Ogłoszenia nigdzie nie widziałem, może w piątek w Planszówkach TV, ale zajrzałem do paczki i się dowiedziałemrogal pisze: ↑12 wrz 2024, 12:08 A ciekawe czy będzie ogłoszona lista zwyciężców tych gier od influenserów co miały być losowane powyżej 200zł czy dowie sie ten kto zajrzy do paczki a tam gra więcej ?
ja na swojego mystery boxa z promkami poczekam pewnie jeszcze z miesiąc i tez się troche boje ze będzie bieda.
Mi nadali dopiero wczoraj. Zamawiałam w sobotę.DrMorphine pisze: ↑12 wrz 2024, 16:15 Pisali, że wydłuży się realizacja zamówień, ale nie sądziłem , że o tyle - z produktów dostępnych które zamówiłem w niedzielę nadal zamówienia wiszą jako opłacone. Ciekawe czy mi do końca tygodnia dadzą radę wysłać. Czy wszyscy już otrzymali swoje zamówienia ( nie mówię o pre-orderach , tylko o dostępnych grach?![]()
Jest jakiś sekretny sposób dodawania koszyka w inpost pay z Portalem, czy po prostu nie działa obecnie?psia.kostka pisze: ↑19 paź 2024, 12:00 InpostPay rowniez w sklepiku Portalu
Good good, teraz tylko staly strumien kodow potrzebny![]()
U mnie znikł całkowiciecirivanili pisze: ↑21 paź 2024, 22:34Jest jakiś sekretny sposób dodawania koszyka w inpost pay z Portalem, czy po prostu nie działa obecnie?psia.kostka pisze: ↑19 paź 2024, 12:00 InpostPay rowniez w sklepiku Portalu
![]()
Już listopadowy jest z tego co widzę obniżający o -25%psia.kostka pisze: ↑19 paź 2024, 12:00 InpostPay rowniez w sklepiku Portalu