Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Była wyprzedaż magazynowa portalu i dorwałem sobie słowołaki za 19 ziko. Ktoś z was grał? Po gameplay u wygladało fajniutko taki Avalon wraz z odgadnięciem hasełka
mordimer5 pisze: ↑03 cze 2025, 18:05
Była wyprzedaż magazynowa portalu i dorwałem sobie słowołaki za 19 ziko. Ktoś z was grał? Po gameplay u wygladało fajniutko taki Avalon wraz z odgadnięciem hasełka
U mnie Słowołaki wyparły Resistance'a, Avalona i Dochodzenie z kolekcji. Nie potrzebuję innego social deduction. Malutkie, szybkie (partia 4 minuty), dynamiczne i, będąc złym, nie musisz nikomu kłamać prosto w oczy, wystarczy zadawać sprytne pytania. A nawet jeśli ktoś wciąż czuje związany z tym dyskomfort, partie są tak krótkie, że nie zniechęca to do gry. Mam już ponad 50 partii i zawsze chętnie zagram.
Oczywiście mocne partie w Resistance pamiętało się latami, ale przez czas rozgrywki trudno było zebrać ekipę i latami czekało się też na kolejne rozgrywki
Po gorączkowych zakupach w przeszłości mocno ostygłem i przez ponad rok nie kupiłem żadnej gry, widząc, że jest w co grać. Sytuację przełamał maluszek o tytule Ostoja i wziął ze sobą małych kupli o nazwach Halo wieża i Szybka Kawka. Ostoja jest super do szybkiego pykanka. Resztę będę grał pewnie dziś.
Dragon Eclipse PremiumSuper(jak się nazywa ta wersja?)Special Edition - na aleplanszówki jest przedsprzedaż na wersję polską a opinie są dobre. Wziąłem w opcji za pobraniem - w ten sposób nie zamrożę pieniędzy. Ale z tymi wszystkimi dostępnymi wersjami to są jaja - godzinę sprawdzałem czym się jedno różni od drugiego.
Insert do Heroes III - po zakupieniu wszystkich dodatków muszę ściągać teraz przynajmniej 3 pudła żeby przygotować rozgrywkę a i tak zaczyna się już robić problem. Teraz wszystko prócz figsów będę miał w jednym pudle.
Horror w Arkham 3 ed wraz ze wszystkimi dodatkami - gra od dawna trafiła na mój radar, co jakiś czas sprawdzałem forum/olx/allegro. Pojawiła się niesamowita oferta za 450 zł + koszt przesyłki - tak oto, stałem się szczęśliwym posiadaczem całości. Już nie mogę się doczekać długich jesiennych wieczorów spędzonych na walce z mackami. Mam nadzieję, że gra dostarczy mi podobnych emocji co Posiadłość Szaleństwa 2 ed.