Ja wcale się nie spóźniam, ja po prostu mam mocne wejsciaZapraszamy niedzielę od 15.00 (Michał, postaraj się nie spóźnić więcej niż godzinę...)

BTW, może do listy dołożymy ząbi

Ja wcale się nie spóźniam, ja po prostu mam mocne wejsciaZapraszamy niedzielę od 15.00 (Michał, postaraj się nie spóźnić więcej niż godzinę...)
My w sobotę od 17.00 walczymy z Mrocznym Władcą w 4-ro osobowym składzie.arshenik! pisze:Jest opcja gry w Terra Mystica u mnie w sobotę o 15.00 - są dwa wolne miejsca. Chętni?
A my chyba zrobimy nieśmiałe, samodzielne podejście do Zimnej Wojnyarshenik! pisze:Jest opcja gry w Terra Mystica u mnie w sobotę o 15.00 - są dwa wolne miejsca. Chętni?
Miód na moje oczy:D W razie czego, telefon do przyjaciela - gorąca linia otwarta, będę dostępny 24h/dobę:) Dobrze Wam szło, my ślę że połkniecie bakcyla. Pomijając całą zajebistość tej gry, główną jej zaletą jest fakt, że podoba się ŁukaszowiBea pisze:A my chyba zrobimy nieśmiałe, samodzielne podejście do Zimnej Wojnyarshenik! pisze:Jest opcja gry w Terra Mystica u mnie w sobotę o 15.00 - są dwa wolne miejsca. Chętni?
To ja już nie wiem, za którą instrukcję mam się teraz zabrać... Za tą czy za Zimną Wojnę.arshenik! pisze:Przyszedł Cosmic Encounter.
To ja już zasiadam do lekturyBenedetto, szykuj swoje wszystkie szujowate sztuczki psychologiczne, będziesz miał okazje się wykazać:D
Ja naprawdę lubię czytać instrukcję, ale tego już trochę za wiele, Stronghold, Terra Mystica i teraz jeszcze Cosmic Encounter. Krzyśku, litości...Bea pisze:To ja już nie wiem, za którą instrukcję mam się teraz zabrać... Za tą czy za Zimną Wojnę.arshenik! pisze:Przyszedł Cosmic Encounter.Za dużo tego dobrego naraz.
I jak? Udało się spotkanie? W co graliście?mr.big pisze:Do nas w niedzielę przyjeżdżają znajomi.... Na planszówki
A ja właśnie zakupiłam Caylusa...Reid666 pisze: Ja naprawdę lubię czytać instrukcję, ale tego już trochę za wiele, Stronghold, Terra Mystica i teraz jeszcze Cosmic Encounter. Krzyśku, litości...
Galatolol pisze:To brzmi tak, jakbyście czytali instrukcje nie tylko swoich gier. Jeśli faktycznie, to jest to rzadka i pochwały godna sytuacja
W takim razie zapraszamy do Skawiny. My zazwyczaj grywamy w niedzielne popołudnia, czasami w czwartki późnym popołudniem, generalnie wtedy gdy jest chwila czasuGalatolol pisze: ale od końca lutego mogę wrócić do większego grania. Z waszych tytułów mam chrapkę na Cavernę, Starcrafta, Spartacusa (chyba macie) i Cosmica ...
Tylko tak straszysz, chętnie spróbuję tych Twoich smoków i kostek, tylko gdzie one są?Benedetto XVII pisze: Trzeba te eurodziewczynki wreszcie przekonać do agresywnych tytułów
Ileż mozna grać Sim-City
Tak. Wciąż nie mogę przeboleć tego, że karty dające punkty za przyłączenie lokacji danego typu nie działają przy przebudowieO ile dobrze pamiętam to my kiedyś graliśmy razem w Nową Erę na Strychu, tak?
Może i lepiej, byłyby mega silne.Galatolol pisze:Tak. Wciąż nie mogę przeboleć tego, że karty dające punkty za przyłączenie lokacji danego typu nie działają przy przebudowieO ile dobrze pamiętam to my kiedyś graliśmy razem w Nową Erę na Strychu, tak?![]()
Ale to raczej na 1-2 graczy, no chyba, że obok grałoby się w coś innego albo czytało książkęA z Twoich gier to ja bym się chętnie zapoznała z Mage Knightem
Tak, możemy sie wszyscy pozdradzac i powbijac noze w plecy w ilosci osób sztuk szescA tak serio, Spartakusa masz z dodatkiem?