Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
No ładnie Jeśli uda się znaleźć miejscówkę to w Eldrith chętnie bym zagrał, wtorek chyba też mi pasuje. W razie czego mogę zaprosić do lokalu na bemowie
Tutaj są zdjęcia http://www.beerpubs.pl/p1034,Cheers (albo ich FB)
Namiar na nich mam od sirwei, mogę się jeszcze podpytać Michała. Tylko ewentualna rezerwację musiałbym dzisiaj robić bo jutro mają wolne.
Jeżeli niekoniecznie musi być Ursus/Włochy to we wtorek od 17 można w np strefaMTG zagrać. Zawsze też jest mroczny padbar (dysponuje teraz lepsza lampka ).
Jeżeli spotkanie odbyłoby się na Ursusie to ja byłbym chętny. Jestem świeżakiem w Warszawie jak i w świecie gier planszowych, oraz chętnie bym z kimś pograł.
Posiadam Talisman (bez dodatków), Tokaido, Dracula, Abyss, Świat Dysku Ankh-Morpork
Wobec tego - kto chętny na czwartkowe granie w Eldritch Horror (miejscówka do ustalenia, może być cheers pub jeśli są tam dobre stoły i oświetlenie)?
1. ja
2. kucharius
3. awawa
4. balif
5. ...
6. ...
Ostatnio zmieniony 08 gru 2014, 15:21 przez Maxxx76, łącznie zmieniany 3 razy.
U nas można pograć:) Zapraszamy serdecznie do naszego Klubu Gier i Wypożyczalni gier planszowych, Powstałego z pasji do planszówek. Adres: Skoroszewska 9 lok. U5, zapraszam również na naszą stronkę geniesgames.pl oraz nasz profili na FB. Organizujemy cykliczne spotkania przy planszówkach oraz turnieje. W najbliższy weekend organizujemy WEEKEND PRL, będziemy grać w gry nawiązujące do tamtego okresu.
Dużo się u nas dzieje, więc zachęcam do śledzenia nas na FB.