Brzdęk! Katakumby / Clank! Catacombs (Paul Dennen)

Tutaj można dyskutować o konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier.
NIE NALEŻY TUTAJ PYTAĆ O ZASADY, MALOWANIE, ROBIENIE INSERTÓW ORAZ KOSZULKI! OD TEGO SĄ INNE PODFORA
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Awatar użytkownika
Malibu
Has thanked: 58 times
Been thanked: 51 times

Re: Brzdęk! Katakumby / Clank! Catacombs (Paul Dennen)

Post autor: Malibu »

Kiedyś w DragonEye był po 152zł, teraz w AlePlanszówkach czy innych to cena jest trochę zawyżona.
Wiec wydaje mi się, że 159zł z darmową wysyłką jest bardzo spoko (od 149zł darmowa). I jak wejdzie do innych sklepów to pewnie będzie taka sama cena jak na Lucrum, bo tam jest 36% a mniej więcej tyle samo reszta sklepów daje
Awatar użytkownika
EsperanzaDMV
Has thanked: 377 times
Been thanked: 763 times

Post autor: EsperanzaDMV »

Podstawka faktycznie ma darmową dostawę, natomiast gorzej wychodzi, jak się zamawia sam dodatek - 80zł + dostawa, trochę boli, bo wychodzi najtaniej 94zł z przesyłką. Ja jeszcze wezmę karty promo do Brzdęka! W! Kosmosie! dla kumpla, ale i tak nie dobiję do tych 150zł... Trzeba by 2 dodatki zamówić naraz, by mieć darmową wysyłkę - hmm nie chce ktoś z Łodzi się dołączyć? :D

EDIT: Zapis "Na stanie" jest wprowadzający w błąd. W komentarzach na FB widziałem wypowiedzi Lucrum, że gry (podstawka i dodatek) są w transporcie dopiero i wysyłka przewidziana na koniec czerwca.
Awatar użytkownika
Leser
Has thanked: 632 times
Been thanked: 1702 times

Post autor: Leser »

"Na stanie" w tym wypadku oznacza, że dysponujemy towarem, który możemy sprzedać (w sensie: nie wyprzedaliśmy wszystkiego).

Takie ustawienia ma nasz sklep. Zgłaszam temat, gdzie trzeba, może uda się to jakoś zmodyfikować, żeby uniknąć konfuzji w przyszłości.
I rozjarzam się na mgnienie w uśmiechu z tych, co to trzeba mieć ten polor we krwi, żeby zmieścić bez pośpiechu pozdrowienie mimo energicznego pośpiechu przecież.
Awatar użytkownika
EsperanzaDMV
Has thanked: 377 times
Been thanked: 763 times

Post autor: EsperanzaDMV »

No ale tym towarem nie dysponujecie, będziecie go mieć za niecały miesiąc. Jak to się ma do statusu "Przedsprzedaż", który mają Kupcy z Nocnego Traktu i Darkest Dungeon?
D3molK4
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Post autor: D3molK4 »

Zerthin pisze: 02 cze 2025, 15:26
PawelWAW pisze: 02 cze 2025, 13:39 Jak to jest z cenami przedsprzedaży w lucrum vs ceny w sklepach po premierze? Niższe, wyższe czy podobne?
179 w aleplanszowkach
159 + promka w sklepie lucrum (plus koszta przesyłki)
Wysyłka jest darmowa w lucrum od 149 zł :)
Awatar użytkownika
Malibu

Obrazek

Obrazek
I nowy dodatek do Clanka
Irenicus
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Post autor: Irenicus »

W końcu zamówione, długo czekałem na ten dodatek. Drugi jak wyjdzie na pewno też trafi do kolekcji. To mój ulubiony Brzdęk.
Awatar użytkownika
Leser
Has thanked: 632 times
Been thanked: 1702 times

Post autor: Leser »

EsperanzaDMV pisze: 02 cze 2025, 17:34 No ale tym towarem nie dysponujecie, będziecie go mieć za niecały miesiąc. Jak to się ma do statusu "Przedsprzedaż", który mają Kupcy z Nocnego Traktu i Darkest Dungeon?
Jakichś głupot mi nagadali. Tak czy siak, zgłosiłem temat i powinno zostać to poprawione.
Spoiler:
I jak zwykle dowiedzieliśmy się z internetów ;)
I rozjarzam się na mgnienie w uśmiechu z tych, co to trzeba mieć ten polor we krwi, żeby zmieścić bez pośpiechu pozdrowienie mimo energicznego pośpiechu przecież.
Awatar użytkownika
Tringa
Has thanked: 331 times
Been thanked: 361 times

Post autor: Tringa »

Leser pisze: 03 cze 2025, 21:29
Spoiler:
I jak zwykle dowiedzieliśmy się z internetów ;)
Hmn... moze przyspieszcie sobie światłowód? To będziecie dowiadywać sie szybciej :D Albo Wam wyślę ze 2 wiaderka internetów :D
"Czasami lepiej jest użyć miotacza ognia niż narzekać na ciemność." - Terry Pratchett – Zbrojni

Moje zbiórki: CLICK
Moje gry: CLICK
Kubulunku
Has thanked: 2 times

Post autor: Kubulunku »

Hej, wiadomo kiedy można się spodziewać dodatku w pozostałych sklepach oprócz sklepu wydawcy?
Awatar użytkownika
Tringa

Na ogół bylo tak, ze od dnia skończenia przedsprzedaży. Będzie na pewno :)
"Czasami lepiej jest użyć miotacza ognia niż narzekać na ciemność." - Terry Pratchett – Zbrojni

buzzardpl
Has thanked: 6 times
Been thanked: 29 times

Post autor: buzzardpl »

Tringa pisze: 13 cze 2025, 12:03 Na ogół bylo tak, ze od dnia skończenia przedsprzedaży. Będzie na pewno :)
"Na pewno"? Przedsprzedaż może się zakończyć przedwcześnie - gdy wszystko będzie wykupione (148 szt w sklepie Lucrum da się obecnie wrzucić do koszyka ;) a tydzień temu było 500+).
Awatar użytkownika
Tringa

Tak, na pewno. Lucrum nie wrzuca całego nakładu na stronę. Sklepy maja osobną pulę. Jakbym miała strzelać to powiedziałabym, ze 500 sztuk wynikało z ilosci karty promocyjnej.

Avachi
Has thanked: 18 times
Been thanked: 9 times

Post autor: Avachi »

Karty promocyjnej poza sklepem Lucrum nie będzie? Coś mi sie kojarzy ze do podstawki dostałem karte promo a kupowałem w aleplanszowkach
Awatar użytkownika
Tringa

Zmienili, tylko z Lucrum jest karta promocyjna. Z podstawka Brzdęka Katakumby też tak bylo. Nie wiem skąd masz kartę promke. Chyba, że cos źle pamietam :roll:

kamasz263
Has thanked: 14 times
Been thanked: 3 times

Post autor: kamasz263 »

Tringa pisze: 13 cze 2025, 12:03 Na ogół bylo tak, ze od dnia skończenia przedsprzedaży. Będzie na pewno :)
Jak myslicie jaka bedzie cena dodatku w innych sklepach?
Awatar użytkownika
Malibu

Podejrzewam, że będzie bardzo podobna bo sklepy mają podobne obniżki jak te 36% od bazowej ceny SCD
ODPOWIEDZ