Brzdęk! Katakumby / Clank! Catacombs (Paul Dennen)
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Re: Brzdęk! Katakumby / Clank! Catacombs (Paul Dennen)
Kiedyś w DragonEye był po 152zł, teraz w AlePlanszówkach czy innych to cena jest trochę zawyżona.
Wiec wydaje mi się, że 159zł z darmową wysyłką jest bardzo spoko (od 149zł darmowa). I jak wejdzie do innych sklepów to pewnie będzie taka sama cena jak na Lucrum, bo tam jest 36% a mniej więcej tyle samo reszta sklepów daje
Wiec wydaje mi się, że 159zł z darmową wysyłką jest bardzo spoko (od 149zł darmowa). I jak wejdzie do innych sklepów to pewnie będzie taka sama cena jak na Lucrum, bo tam jest 36% a mniej więcej tyle samo reszta sklepów daje
- EsperanzaDMV
- Has thanked: 377 times
- Been thanked: 763 times
Podstawka faktycznie ma darmową dostawę, natomiast gorzej wychodzi, jak się zamawia sam dodatek - 80zł + dostawa, trochę boli, bo wychodzi najtaniej 94zł z przesyłką. Ja jeszcze wezmę karty promo do Brzdęka! W! Kosmosie! dla kumpla, ale i tak nie dobiję do tych 150zł... Trzeba by 2 dodatki zamówić naraz, by mieć darmową wysyłkę - hmm nie chce ktoś z Łodzi się dołączyć? 
EDIT: Zapis "Na stanie" jest wprowadzający w błąd. W komentarzach na FB widziałem wypowiedzi Lucrum, że gry (podstawka i dodatek) są w transporcie dopiero i wysyłka przewidziana na koniec czerwca.

EDIT: Zapis "Na stanie" jest wprowadzający w błąd. W komentarzach na FB widziałem wypowiedzi Lucrum, że gry (podstawka i dodatek) są w transporcie dopiero i wysyłka przewidziana na koniec czerwca.
- Leser
- Has thanked: 632 times
- Been thanked: 1702 times
"Na stanie" w tym wypadku oznacza, że dysponujemy towarem, który możemy sprzedać (w sensie: nie wyprzedaliśmy wszystkiego).
Takie ustawienia ma nasz sklep. Zgłaszam temat, gdzie trzeba, może uda się to jakoś zmodyfikować, żeby uniknąć konfuzji w przyszłości.
Takie ustawienia ma nasz sklep. Zgłaszam temat, gdzie trzeba, może uda się to jakoś zmodyfikować, żeby uniknąć konfuzji w przyszłości.
I rozjarzam się na mgnienie w uśmiechu z tych, co to trzeba mieć ten polor we krwi, żeby zmieścić bez pośpiechu pozdrowienie mimo energicznego pośpiechu przecież.
- EsperanzaDMV
- Has thanked: 377 times
- Been thanked: 763 times
No ale tym towarem nie dysponujecie, będziecie go mieć za niecały miesiąc. Jak to się ma do statusu "Przedsprzedaż", który mają Kupcy z Nocnego Traktu i Darkest Dungeon?
- Leser
- Has thanked: 632 times
- Been thanked: 1702 times
Jakichś głupot mi nagadali. Tak czy siak, zgłosiłem temat i powinno zostać to poprawione.EsperanzaDMV pisze: ↑02 cze 2025, 17:34 No ale tym towarem nie dysponujecie, będziecie go mieć za niecały miesiąc. Jak to się ma do statusu "Przedsprzedaż", który mają Kupcy z Nocnego Traktu i Darkest Dungeon?
Spoiler:

I rozjarzam się na mgnienie w uśmiechu z tych, co to trzeba mieć ten polor we krwi, żeby zmieścić bez pośpiechu pozdrowienie mimo energicznego pośpiechu przecież.
Hmn... moze przyspieszcie sobie światłowód? To będziecie dowiadywać sie szybciej

Hej, wiadomo kiedy można się spodziewać dodatku w pozostałych sklepach oprócz sklepu wydawcy?
Na ogół bylo tak, ze od dnia skończenia przedsprzedaży. Będzie na pewno 

"Na pewno"? Przedsprzedaż może się zakończyć przedwcześnie - gdy wszystko będzie wykupione (148 szt w sklepie Lucrum da się obecnie wrzucić do koszyka

Tak, na pewno. Lucrum nie wrzuca całego nakładu na stronę. Sklepy maja osobną pulę. Jakbym miała strzelać to powiedziałabym, ze 500 sztuk wynikało z ilosci karty promocyjnej.
Zmienili, tylko z Lucrum jest karta promocyjna. Z podstawka Brzdęka Katakumby też tak bylo. Nie wiem skąd masz kartę promke. Chyba, że cos źle pamietam 

Jak myslicie jaka bedzie cena dodatku w innych sklepach?