Ta gra to cos niessamowitego ciagle odkrywam nowe sposoby na granie, nowe zastosowanie na potencjalnie beznadziejne technologie czy prywatne budynki ktore nie sa tak bezuzyteczne jakby sie wydawalo <3
Hmm...możesz rozwinąć to bardziej? Co znaczy "te niżej"? Bo nie wiem czy źle grasz czy o coś innego Ci chodzi
Te niżej, chodzi o darmowe miejsca na budowanie tam w obrębie tego samego zbiornika. Czerwone, płatne dodatkowo są wyżej. Nie chodzi o poziomy tamy, jeśli to masz na myśli.
Dobrze mnie zrozumiałeśNidav pisze: ↑24 lis 2020, 13:16 A ja podejrzewam, że lothegowi chodzi o to, że jak masz już w jednym akwenie swoją tamę, to nie możesz wybudować kolejnej, a chociaż rozumiem, że Wosho chodziło bardziej o "jeśli ktoś już zajął górną pozycję w akwenie, to postaw tamę w dole tylko, jeśli możesz przepełnić górną, dla realizacji celu lub dochodu/taniego bonusu", to jednak jest to napisane nie tak bardzo jednoznacznie![]()
Grałem na 140x90 i było ciasno, ale zmieściło się wszystko. Myślę, że dasz radę
ja mam plyte 100x160 ktora nakladam na stol i dalo rade grac w 4 Nie bylo luzu ale dalo rade
Właśnie wiem, że są jeszcze dostępne, stąd pytanie - kupować, bo więcej nie będzie, czy czekać, skoro Barrage i tak na razie nie będzie grany
Dają mega mega handicapa. W zasadzie osoba, która wylosowała tę postać ma bardzo ułatwioną grę - może bardzo dużo punktów zwycięstwa (policzyliśmy w ostatniej grze - 20 więcej) zyskać dzięki zagranicznym zleceniom. Dla innego gracza wzięcie 'lepszego' zlecenia powoduje stracenie 6 maszyn na ZAWSZE. Gracz grający Leslie może zagrywać tę zdolność + robić obroty kołem i szybko znów mieć pełną pulę maszyn. Jakie są wasze odczucia?Weź pokazany obok kafelek Specjalnej Technologii podczas przy- gotowania do gry. Za każdym razem gdy wykonujesz akcję Zagranicznego Zlecenia, zamiast odrzucania wymaganych Maszyn możesz je umieścić na Kole Budowy, razem z tym kaflem Technologii – tak jakbyś wykonywał akcję Budowy.'
No tak, ale pamiętaj, że inni gracze też dostają swoich dyrektorów. Trzeba grać tak,żeby wykorzystakać maksymalnie to, co jest dla nas dostępne. Leslie fiksuje się na kotraktach zagranicznych, ale w tym czasie inni gracze mogą bonusować w innych obszarachskimmboard pisze: ↑17 sty 2021, 17:12 Gracz grający Leslie może zagrywać tę zdolność + robić obroty kołem i szybko znów mieć pełną pulę maszyn. Jakie są wasze odczucia?