... i bardzo się cieszę, że jesteście uparci, bo spróbowałem ponownie z innym opakowaniem. Tym razem karty mieszczą się idealnie z półmilimetrowym luzem

Wniosek jest taki, że tanie koszulki zapewniają wiele dodatkowych niespodzianek i emocji.
Po takiej trefnej paczce zawsze piszę do producenta i dostaję od nich na wymianę z okładem.100rk pisze:
Wniosek jest taki, że tanie koszulki zapewniają wiele dodatkowych niespodzianek i emocji.
Gdybyś ty wiedział ile ja się nasłuchałem, że elfy są słabe, niedorobione i w ogóle bez szansAcaraje pisze:Ja dzisiaj rozegrałem trzecią potyczkę. Elfy feniksa kontra jaskiniowe gobliny i...moim zdaniem elfy są trochę zbyt przykokszone... zdolności specjalne jednostek, precyzyjne trafienie, pozwalające na zadanie obrażeń w ilości kości, moim zdaniem jest lekką przesadą... gobliny naprawdę nie miały szans... Co o tym sądzicie?
Raczej nie ma takiej szansy.. To dla nas jeszcze za wysokie progiLeser pisze:Nietypowe pytanie dotyczące dystrybucji:
czy jest szansa (nie wiem czy wydawnictwo ma na to jakikolwiek wpływ), aby summonerzy pojawili się w Empiku??
http://www.empik.com/szukaj/produkt?q=s ... =basicFormFactoryOfIdeas pisze:Raczej nie ma takiej szansy.. To dla nas jeszcze za wysokie progiLeser pisze:Nietypowe pytanie dotyczące dystrybucji:
czy jest szansa (nie wiem czy wydawnictwo ma na to jakikolwiek wpływ), aby summonerzy pojawili się w Empiku??
Nie do końca. Smok zieje ogniem zadając każdej jednostce po drodze 1 ranę (a jego atak wynosi 3). Książę Elien też zdolnością specjalną zadaje mniej niż swoim atakiem. Bo zdolność ma za 2 rany, a ataku ma 3. Nie jest więc to aż tak przegięte. Zwłaszcza, że Eliena raczej nie pognasz do przodu, żeby lał tą zdolnością co popadnie, bo gość ma tylko 4 HP, więc jak go przycisną, to zwinie się momentalnie.Acaraje pisze:No tak ale summoner u elfow tez ma taka zdolnoac,tak samo smok czempion . Gobliny padaly jak muchy :-p sorki za literowki pisze na telefonie
Hehehe nie wiem czemu ale klikając na jakikolwiek produkt SW w empiku poniżej Klienci, których interesował ten produkt, oglądali też: są tylko płyty i książki o zespole One Directionzedd pisze:http://www.empik.com/szukaj/produkt?q=s ... =basicFormFactoryOfIdeas pisze:Raczej nie ma takiej szansy.. To dla nas jeszcze za wysokie progiLeser pisze:Nietypowe pytanie dotyczące dystrybucji:
Empik rzadko współpracuje bezpośrednio z wydawcami, ale z dystrybutorami już tak. Ciężko się jednak dostać na salony, nie mniej zamówienie z odbiorem osobistym już wchodzi w grę.
Pewnie się tworzą. Co do własnych talii to słyszałem luźną rozmowę szefa Wydawnictwa na Falkonie przy okazji turnieju, gdy pojawiła się sytuacja, że ja i druga osoba graliśmy przeciw sobie goblinami, że swoimi taliami grać będzie można, ale że będą wymagane kolorowe koszulki na kartach, by nie było problemu z odróżnieniem, która jednostka należy do kogo, jeśli będzie taka sytuacja jak powyżej.Wassago pisze:Co z FAQ? I pytanko odnośnie turniejów na konwentach, można grać własną talią?
Nie gram w Summoner Wars (jakieś to brzydkie takieAcaraje pisze:A mnie naszła taka myśl: w zasadzie plansza w Summoner Wars, nie oszukujmy się, ale jest trochę tandetna, pomyślałem więc, że zrobię nadruk planszy na materiale... i teraz pytanie do Was: czy ktoś z Was już robił coś takiego?
Tak rozegrałem tam kilkadziesiąt gier. Czasem nie ma z kim grać, ale moim zdaniem jak na grę na Vassala SW sprawdza się wyśmienicie, bo nie trzeba tak dużo klikać. Ludzie czasem są bardzo kreatywni jeśli chodzi o budowę talii i rozgrywki nabierają ciekawego wymiaru.Kasper pisze:Czy ktoś próbował grać w Summonersów przez program/platformę do gier Vassal ?