Jak będę grać następne razy to po rozegranej grze, spróbuję solo.
Wlałeś miód na moje serceloreciak pisze:W trybie solo wykonujesz akcje do czasu, kiedy nie możesz ich już wykonywać, albo nie będziesz w stanie. Czyli wykonujesz 2 akcje, następna tura 2 akcje itd. Dopiero jak spasujesz, albo nie chcesz wykonywać akcji przechodzisz do fazy produkcji i do kolejnego pokolenia.
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Owszem.Wosho pisze:Wy naprawde lubicie układać pasjansy w kilka osób bez żadnej interakcji?
Zapamiętajcie te słowa. Chłop zna się na euro grach!KubaP pisze:Zagrałem wczoraj jedną, trzyosobową partię. Cud, miód, malina. Dawno żadne euro nie zrobiło mi tak dobrze w głowę. Co prawda jest minus za negatywną interakcję, ale generalne odczucia naprawde rewelacyjne. Już do mnie leci moja kopia
Wosho pisze:Wy naprawde lubicie układać pasjansy w kilka osób bez żadnej interakcji?
W jakim trybie ta pierwsza partia? Bo jeśli podstawowym, to zacznij już pisać kolejne peanyKubaP pisze:Zagrałem wczoraj jedną, trzyosobową partię. Cud, miód, malina. Dawno żadne euro nie zrobiło mi tak dobrze w głowę. Co prawda jest minus za negatywną interakcję, ale generalne odczucia naprawde rewelacyjne. Już do mnie leci moja kopia
Według mnie nic nie traciwarlock pisze:Nie ma co, niedługo zamawiam.
Powiedzcie mi tylko, czy na dwie osoby ta gra coś traci, czy jest git.
Super jest, grałem dwa razy z żoną i gra nic nie traci. Tylko wyniki i produkcja kady wyższe, więc pod koniec można szalone akcje wykonywaćwarlock pisze:Nie ma co, niedługo zamawiam.
Powiedzcie mi tylko, czy na dwie osoby ta gra coś traci, czy jest git.
Moim zdaniem jak na eurogrę jest tu całkiem sporo interakcji. Karty działające bezpośrednio, wspólna realizacja celu, nagrody, gdzie trzeba obserwować w co idą inni gracze i na jakim są etapie. Poza tym jak przeciwnicy mają akcję z projektów, dzięki którym będą podnosić co rundę dany poziom terraformacji, wpływa to na wyliczenie kiedy będziemy w stanie zagrać lub nie dany projekt oraz do kiedy będzie można zdobywać punkty z danego wskaźnika terraformacji.Wosho pisze:Wy naprawde lubicie układać pasjansy w kilka osób bez żadnej interakcji?
Oczywiście, że obiewarlock pisze:Spartacus czy Terraforming Mars...Spartacus czy Terraforming Mars.....![]()
![]()
![]()
![]()
To i to! Terraformacja na 2-3 graczy, Spartakus na 4+warlock pisze:Spartacus czy Terraforming Mars...Spartacus czy Terraforming Mars.....![]()
![]()
![]()
![]()
Nie no, bez draftu, chcieliśmy zmieścić się w 3 a nie 6 godzinachmat_eyo pisze:Z erą korporacyjną i draftem?