Stronę wcześniej masz odpowiedź Ogrów w tym temacie.
(Oficjalny) Ogry Games
- anitroche
- Has thanked: 876 times
- Been thanked: 894 times
- Kontakt:
Re: (Oficjalny) Ogry Games
"Cześć, mam na imię Ania i dzisiaj pokażę wam jak wygląda rozgrywka w wariancie solo w..."
Zapraszam na mój kanał z pełnymi rozgrywkami solo: Gram Solo na YouTube
Zapraszam na mój kanał z pełnymi rozgrywkami solo: Gram Solo na YouTube
-
- Has thanked: 127 times
- Been thanked: 14 times
A jak się Ogry zaopatrują na polską wersję Stonespine Architects, które właśnie wystartowało na KS?
Nie ukrywam, że liczę na rozwinięcie współpracy i uzupełnienie portfolio świata Roll Playera również o tę pozycję 

Podbijam temat Kartografów - wiadomo już coś o terminie dodruku i nowych map? I czy będzie też mini-dodatek z nowymi kartami bohaterów?OgryGames pisze: ↑17 sty 2023, 22:33Cześćbulaxyz82 pisze: ↑17 sty 2023, 21:45 Drogie Ogry czy możecie podać jakiś wstępny harmonogram na wydanie Katografów zetaw map 4-6, dodatek do Lockup oraz Roll Player Adventure -najlepiej od razu z nowym dodatkiem, biorę wszystko o czym napomniałem i fajnie by było wiedzieć w które miesiące/kwartały chcecie się wstrzelić z wydawaniem tychże gier.
będziemy informować
Mapy do Kartografów pojawia się wraz z dodrukiem gry i to na pewno pojawi się najszybciej.
Hej, to ja z pytaniem z innej beczki
Czy jest szansa że postacie Marvela w systemie Unmatched wyjdą w wersji PL ?

- ShapooBah
- Has thanked: 385 times
- Been thanked: 230 times
Nie, Unmatched licencjonowane są dystrybuowane przez Ogry, ale nie będą tłumaczone, Ogry natomiast jeżeli dobrze pamiętam, udostępniają na stronie tłumaczenia kart.
-
- Has thanked: 1729 times
- Been thanked: 1057 times
Ja obstawiam, że zaraz dostaniemy info, że tak, będą te karty z mini-dodatkiem.
Dlaczego? Ponieważ przed paroma dniami w końcu się złamałem i zamówiłem je z BGG store. Moje przeszłe doświadczenia mówią, że za jakiś tydzień-dwa dowiemy się, że mini-dodatek zaraz będzie w sprzedaży

-
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 249 times
- Kontakt:
Cześć!
Chwilę nas tutaj nie było, ale już wracamy z garścią informacji dla Was:
Kartografowie - liczyliśmy, że dodruk wraz z mapami i dodatkami pojawi się w połowie roku. Pewne komplikacje produkcyjne spowodowały jednak, że termin odsuwa się na 4 kwartał.
Unmatched - Houdini vs Dżinn wyprodukowane i jedzie do nas, Opowieści niesamowite w produkcji. Najnowszy i ostatni Marvel (pojedynczy druk) w drodze do nas.
Nieustraszeni - kończymy korektę Wsparcia i trafi do druku razem z dodrukiem Normandii. Stalingrad - prace rozpoczęte.
Na koniec zapraszamy Was na piątkowy start przedsprzedaży Senjutsu: Bitwa o Japonię. Będzie to wersja KS - all-in-game.

Chwilę nas tutaj nie było, ale już wracamy z garścią informacji dla Was:
Kartografowie - liczyliśmy, że dodruk wraz z mapami i dodatkami pojawi się w połowie roku. Pewne komplikacje produkcyjne spowodowały jednak, że termin odsuwa się na 4 kwartał.
Unmatched - Houdini vs Dżinn wyprodukowane i jedzie do nas, Opowieści niesamowite w produkcji. Najnowszy i ostatni Marvel (pojedynczy druk) w drodze do nas.
Nieustraszeni - kończymy korektę Wsparcia i trafi do druku razem z dodrukiem Normandii. Stalingrad - prace rozpoczęte.
Na koniec zapraszamy Was na piątkowy start przedsprzedaży Senjutsu: Bitwa o Japonię. Będzie to wersja KS - all-in-game.

- karawanken
- Has thanked: 76 times
- Been thanked: 106 times
Pewnie cenę Senjutsu poznamy dopiero w piątek czy może wcześniej zdradzicie tajemnice abym przekonał portfel do współpracy

-
- Kontakt:
Tak, w piątekkarawanken pisze: ↑26 lip 2023, 16:36 Pewnie cenę Senjutsu poznamy dopiero w piątek czy może wcześniej zdradzicie tajemnice abym przekonał portfel do współpracy![]()

- veljarek
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 29 times
Orientacyjne ceny można zobaczyć na stronie oryginalnego wydacy w funtach.karawanken pisze: ↑26 lip 2023, 16:36Pewnie cenę Senjutsu poznamy dopiero w piątek czy może wcześniej zdradzicie tajemnice abym przekonał portfel do współpracy![]()
Powiem tylko że tanio nie będzie.
- Kontakt:
Prace w trakcie. Ale jeśli chodzi o terminy to jeszcze nic nie możemy powiedzieć.
-
- Kontakt:
Chcielibyśmy jeszcze w tym roku, ale to jest zależne od innych wydawców, z którymi będziemy wspólnie produkować grę.
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Trochę czasu minęło, więc zapytam jak się sprawy mają z Nieustraszonymi, zarówno ze Wsparciem jak i że Stalingradem?
Jest jeszcze szansa na ten rok?
Jest jeszcze szansa na ten rok?
- psia.kostka
- Has thanked: 557 times
- Been thanked: 1284 times
Pierwsze ma przedsprzedaz w sklepie wydawcy, wiec jest szansa, ze sie ukaze w rozsadnym terminie:
https://sklep.ogrygames.com/pl/p/Nieust ... parcie/189
Stalingrad PL jakos cicho-sza
Sprzedam (importowane, nowe): Harmony, Courtisans, Sea Salt & Paper, Rivages, Solstis, Tikal, Furnace, Knarr, Eddie z Iron Maiden (zestaw PL pod konkretna gre) +inne
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Po odpowiedziach na komentarze na ich FB można wnioskować, że planują wszystkie te rzeczy wydać, ale o konkretach nie mówią.
- Gromb
- Has thanked: 932 times
- Been thanked: 412 times
Chcieć, niestety nie zawsze znaczy móc. Rozmawiałem z chłopakami na planszowkach w Spodku i niestety z dodatkiem do Lockup może być bieda, nie sprzedał się tak zadowalająco, by wydać dodatek. Rozumiem stanowisko wydawnictwa, nikt nie działa charytatywnie i Excel musi się zgadzać.
The Corps Is Mother, the Corps Is Father
Wydać to ja wiem że planują. Ja chcę wiedzieć mniej więcej kiedy, bo z rozmów pamiętam że cześć z tego co wymieniłam miało być w tym roku a tu Unmatched za Unmatched. Ale jeśli jego sprzedaż zasponsoruje koszty na dodatek do lockup to mogę czekać. Na razie u mnie i tak w top czekania jest RP Adventureumparaumpa pisze: ↑27 lis 2023, 13:20Po odpowiedziach na komentarze na ich FB można wnioskować, że planują wszystkie te rzeczy wydać, ale o konkretach nie mówią.