Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dostawałem już takie pytania. Jedyna szansa na angielską wersję będzie wtedy, gdy pojawi się ostanie rozszerzenie LBW (nie mówię, że będzie kiedykolwiek). Jednakże to brak polskiej wersji Aliena był jedną z motywacji powstania LBW, więc trochę tak żeby zrobić amerykanom na złość, chciałbym żeby polska wersja była jedyną
Gdyby już do tego doszło, to przy moim tempie pracy, zagrają w nią Wasze wnuki
strategie_pl pisze: ↑02 maja 2022, 19:37
Dostawałem już takie pytania. Jedyna szansa na angielską wersję będzie wtedy, gdy pojawi się ostanie rozszerzenie LBW (nie mówię, że będzie kiedykolwiek). Jednakże to brak polskiej wersji Aliena był jedną z motywacji powstania LBW, więc trochę tak żeby zrobić amerykanom na złość, chciałbym żeby polska wersja była jedyną
Potrzebujesz jakiejś pomocy? Nie grałem nigdy w Aliena ale Tobie kibicuję i jestem chętny do zakupu, więc gdyby trzeba było to mogę pomóc
Potrzebujesz jakiejś pomocy? Nie grałem nigdy w Aliena ale Tobie kibicuję i jestem chętny do zakupu, więc gdyby trzeba było to mogę pomóc
Do tłumaczenia potrzebny będzie ktoś kto zna Aliena i najlepiej książki Wiedźmina po angielsku. Ale nie ma sensu teraz rozważać tak daleką przyszłość.
Do tłumaczenia potrzebny będzie ktoś kto zna Aliena i najlepiej książki Wiedźmina po angielsku. Ale nie ma sensu teraz rozważać tak daleką przyszłość.
Nie zrozumieliśmy się, pytałem ogólnie o pomoc do wersji PL
strategie_pl pisze: ↑02 maja 2022, 21:05
To już trochę za późno. Ja już tylko czekam na drukarza, który mi powie że u niego pięknie się wydrukowało i daję Wam pliki.
Rozumiem,że wtedy też zostanie odpalona zbiórka na zamówienie zbiorowe druku całości? Czy jeszcze trzeba czekać na wycenę pozostałych komponentów?
... Jedyna szansa na angielską wersję będzie wtedy, gdy pojawi się ostanie rozszerzenie LBW (nie mówię, że będzie kiedykolwiek)...
Nie piszesz, że będą kiedykolwiek, ale również nie piszesz że ich nie będzie nigdy:) więc nadzieja cały czas jest trzymam kciuki - ponoć dodatki fajnie urozmaicaja rozgrywkę. A na pomoc z retheme dodatków na pewno znajdzie się sporo chętnych (w tym ja jak będę w stanie )
mam takie pytanie, czy podstawka Wiedźmina przekłada się w 100% na rozgrywkę w Aliena? Chodzi mi o to czy przebieg misji będzie dokładnie taki sam tylko tekst jest przerobiony tak, żeby pasował do świata wiedźmina?
sly pisze: ↑04 maja 2022, 15:49
mam takie pytanie, czy podstawka Wiedźmina przekłada się w 100% na rozgrywkę w Aliena? Chodzi mi o to czy przebieg misji będzie dokładnie taki sam tylko tekst jest przerobiony tak, żeby pasował do świata wiedźmina?
Z tego co wynika z opisu autora, jest to 1:1 przelozenie gry, w innym klimacie.
Szacunek za wspaniały projekt. Top notch!!!
I korzystając z okazji spytam od razu, bo i tak to kwestia czasu, kto ogarnie temat z MB Print na wydruk grupowy?