Na ENG wersję nie ma co liczyć pewnie?

Pozdrawiam
Myśle że nie, nawet na PnP musiałby ktoś to całe przetłumaczyć najpierwnightmaare pisze: ↑29 kwie 2022, 21:19 To ja też poproszę info, jak się zaczną zapisy
Na ENG wersję nie ma co liczyć pewnie?chyba że PnP?
Pozdrawiam
Po angielsku masz oryginalnego Aliena, mechanicznie karty działają 1:1
Jakbym chcial Aliena to bym pisał w wątku o alienie a nie wieśku
Potrzebujesz jakiejś pomocy? Nie grałem nigdy w Aliena ale Tobie kibicuję i jestem chętny do zakupu, więc gdyby trzeba było to mogę pomócstrategie_pl pisze: ↑02 maja 2022, 19:37 Dostawałem już takie pytania. Jedyna szansa na angielską wersję będzie wtedy, gdy pojawi się ostanie rozszerzenie LBW (nie mówię, że będzie kiedykolwiek). Jednakże to brak polskiej wersji Aliena był jedną z motywacji powstania LBW, więc trochę tak żeby zrobić amerykanom na złość, chciałbym żeby polska wersja była jedyną
Gdyby już do tego doszło, to przy moim tempie pracy, zagrają w nią Wasze wnuki![]()
Do tłumaczenia potrzebny będzie ktoś kto zna Aliena i najlepiej książki Wiedźmina po angielsku. Ale nie ma sensu teraz rozważać tak daleką przyszłość.Gun3R pisze: ↑02 maja 2022, 19:45Potrzebujesz jakiejś pomocy? Nie grałem nigdy w Aliena ale Tobie kibicuję i jestem chętny do zakupu, więc gdyby trzeba było to mogę pomócstrategie_pl pisze: ↑02 maja 2022, 19:37 Dostawałem już takie pytania. Jedyna szansa na angielską wersję będzie wtedy, gdy pojawi się ostanie rozszerzenie LBW (nie mówię, że będzie kiedykolwiek). Jednakże to brak polskiej wersji Aliena był jedną z motywacji powstania LBW, więc trochę tak żeby zrobić amerykanom na złość, chciałbym żeby polska wersja była jedyną
Gdyby już do tego doszło, to przy moim tempie pracy, zagrają w nią Wasze wnuki![]()
Nie zrozumieliśmy się, pytałem ogólnie o pomoc do wersji PLstrategie_pl pisze: ↑02 maja 2022, 20:43Do tłumaczenia potrzebny będzie ktoś kto zna Aliena i najlepiej książki Wiedźmina po angielsku. Ale nie ma sensu teraz rozważać tak daleką przyszłość.Gun3R pisze: ↑02 maja 2022, 19:45Potrzebujesz jakiejś pomocy? Nie grałem nigdy w Aliena ale Tobie kibicuję i jestem chętny do zakupu, więc gdyby trzeba było to mogę pomócstrategie_pl pisze: ↑02 maja 2022, 19:37 Dostawałem już takie pytania. Jedyna szansa na angielską wersję będzie wtedy, gdy pojawi się ostanie rozszerzenie LBW (nie mówię, że będzie kiedykolwiek). Jednakże to brak polskiej wersji Aliena był jedną z motywacji powstania LBW, więc trochę tak żeby zrobić amerykanom na złość, chciałbym żeby polska wersja była jedyną
Rozumiem,że wtedy też zostanie odpalona zbiórka na zamówienie zbiorowe druku całości? Czy jeszcze trzeba czekać na wycenę pozostałych komponentów?strategie_pl pisze: ↑02 maja 2022, 21:05 To już trochę za późno. Ja już tylko czekam na drukarza, który mi powie że u niego pięknie się wydrukowało i daję Wam pliki.
Nie piszesz, że będą kiedykolwiek, ale również nie piszesz że ich nie będzie nigdy:) więc nadzieja cały czas jeststrategie_pl pisze: ↑02 maja 2022, 19:37 ... Jedyna szansa na angielską wersję będzie wtedy, gdy pojawi się ostanie rozszerzenie LBW (nie mówię, że będzie kiedykolwiek)...
Z tego co wynika z opisu autora, jest to 1:1 przelozenie gry, w innym klimacie.
Czekamy aż Fulgrim uwinie się z jakimiś swoimi poprzednimi projektami. Tak jak pisał, o ile dobrze pamiętam Lipiec-Sierpień.
Będzie się kręciło w okolicach 300 zł, do zatiwerdzenia jak dopne wszystkie szczegóły produkcyjneSeeydarth1991 pisze: ↑29 cze 2022, 18:55 No dobrze, super : )
Czy jest już znana przybliżona cena za jeden egzemplarz?|
Może warto tu napisać![]()
Dokładnie, tylko na razie wstrzymuje Go poprzedni projekt. Więc czekamy.
Eh... Zapomniałem o tym. Dzięki za przypomnienie.