Krótko: moim zdaniem jest to jedna z najgenialniejszych istniejących gier.Dabi pisze:Swoją drogą - grał w to ktoś mocno i może się podzielić wrażeniami ?
Rzekłem.
PS.
#declare NIE_MA_MNIE_DZISIAJ
Krótko: moim zdaniem jest to jedna z najgenialniejszych istniejących gier.Dabi pisze:Swoją drogą - grał w to ktoś mocno i może się podzielić wrażeniami ?
Ja będę o 17:20.Dagobert pisze:O której jutro gramy?
Shogun ciekawy choć partia dosyć jednostronnadumspirospero pisze:Dzięki za piątkowego Shoguna. Mam nadzieję, że pomimo mojego wyjścia partia w Chinatown była udana. Może ktoś o niej (o samej grze) napisać ze 2 zdania?
Jeśli będę, to będę chętny. A czy będę to się okaże.Leviathan pisze:I czy znajdzie się ktoś chętny na partyjkę Duel in The Dark?
To super. Zaklepane!Ink pisze:Jeśli będę, to będę chętny. A czy będę to się okaże.Leviathan pisze:I czy znajdzie się ktoś chętny na partyjkę Duel in The Dark?
Nie ma problemu. Wezmę Duela tak czy inaczej i zobaczymy ile będzie osób. Jeśli będzie nas tylko trzech, to zagramy w coś innego. No chyba że skusimy się na wariant na 3 graczy w DitD bo można i tak spróbowaćHapposai pisze:wygląda na to, że albo będzie musiało wpaść jeszcze parę osób albo przyjdę po zakończeniu Duela;) chyba, że możecie zagrać w niego pod koniec spotkania. wtedy przyszlibyśmy normalnie na 17 i zagralibyśmy w coś(wstępnie) na 3 i ja bym po prostu wcześniej wyszedł.
Mam, mam, i zarówno TTA, jak i Strongholda chętnie zagram.Dabi pisze:Dalej chętny jestem na Strongholda. Na Through The Ages nie byłoby pewnie czasu (Inku masz to chyba) Inne gry już nie tak super chętnie ale też pewnie zagrałbym.
No to fajnie. Będę Cię o nie męczył w takim razie.Mam, mam, i zarówno TTA, jak i Strongholda chętnie zagram.
Przy czym:
1. Jeszcze nie wiem, czy w piątek w ogóle się pojawię.
2. Jak się pojawię, to pierwszeństwo miał Lewiatan z Duelem.
3. Od razu na przyszłość - partię wprowadzającą TTA chciałbym zagrać dwuosobową, bo inaczej będzie baaardzo dluga (ja wiem, że są zawodnicy uwijający się z TTA w półtorej godziny, ale ja do nich nie należę, a początkujący _zdecydowanie_ do nich nie należą).
jadę ale w sobotę o 5 rano;) a co, chcesz mi grę podrzucić na wymianę?;)Ink pisze:@Happo: Nie jedziesz na Pjonka?
No właśnie ja bym o tym myślałHapposai pisze:jadę ale w sobotę o 5 rano;) a co, chcesz mi grę podrzucić na wymianę?;)
ok, ok.kwiatosz pisze:No właśnie ja bym o tym myślałHapposai pisze:jadę ale w sobotę o 5 rano;) a co, chcesz mi grę podrzucić na wymianę?;)Ale dla mnie nic przywozić nie trzeba, jeno dla Bazika wziąć tytuł jeden, hmmm?
No właśnie o tym myślę, ale tylko jeżeli nie sprawi Ci to kłopotu, bo wysłanie pocztą nie jest dla mnie jakimś ogromnym problemem.Happosai pisze:jadę ale w sobotę o 5 rano;) a co, chcesz mi grę podrzucić na wymianę?;)Ink pisze:@Happo: Nie jedziesz na Pjonka?
może się pochwal tu na forum bo ja nie słyszałem ani słowa;PLeviathan pisze:To skoro Ink ma mało czasu, to przełóżmy tego Duela na następny raz. Zagramy sobie na spokojnie, bez pośpiechu.
W Before the Wind chętnie zagram - słyszałem o tej grze wiele dobrego.
Myślę, że to dobry pomysł. Grajcie sobie w co uważacie, nie czekajcie na mnie, jak się pojawię, to się dołączę albo i nie.Leviathan pisze:To skoro Ink ma mało czasu, to przełóżmy tego Duela na następny raz. Zagramy sobie na spokojnie, bez pośpiechu.
Jutro przekonamy się na żywo.Happosai pisze:może się pochwal tu na forum bo ja nie słyszałem ani słowa;PLeviathan pisze:To skoro Ink ma mało czasu, to przełóżmy tego Duela na następny raz. Zagramy sobie na spokojnie, bez pośpiechu.
W Before the Wind chętnie zagram - słyszałem o tej grze wiele dobrego.