(Warszawa) Agresor - Sobota-Niedziela WIBHiIŚ PW
Re: [Warszawa] AGRESOR Sobota-Niedziela Inżynieria Środowisk
Czy ktoś gra w tą sobotę niedzielę 14-15 grudnia ?
Wiem, że odległy termin, ale chciałbym zagrać 18 i 19 stycznia. Wobec tego, że Kostka raz jest, a raz nie, to szukam lepszego miejsca na kontynuowanie kampanii w Battletecha. Będzie nas 3-4 osoby, więc miejsce się znajdzie, ale raczej dla obeznanego z zasadami gracza.
+ (BGG)
UWAGA!
AGRESOR będzie otwarty dopiero po 07.01.2014 roku. Remont w gmachu.
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!
AGRESOR będzie otwarty dopiero po 07.01.2014 roku. Remont w gmachu.
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!
Prezes
...piszę powoli, bo wiem, że czytacie powoli...
Podbijam pytanie o sobotę 18 I. Chciałbym zagrać od 10:00 do 18:00. Czy będzie ktoś z klubowiczów, któremu portier może wydac klucze?
+ (BGG)
Pilne jak diabli!
Potrzebujemy 2 osoby do tłumaczenia gier na konwent Daikon 2!
Osoby potrzebne w sobotę od 20:00 do 15:00 w niedziele, tłumaczenie gier odbywać się będzie w jednej sali.
Miejsce:
XXI Liceum Ogólnokształcące im. Hugona Kołłątaja, ul. Grójecka 93 Warszawa
Potrzebujeą gier planszowych i kogoś kto umie grac w te gry:P
wstęp darmowy, organizatorzy zapewniają jedzonko na noc, reklama na www.komikslandia.pl
https://www.facebook.com/events/1404033 ... 6/?fref=ts
Potrzebujemy 2 osoby do tłumaczenia gier na konwent Daikon 2!
Osoby potrzebne w sobotę od 20:00 do 15:00 w niedziele, tłumaczenie gier odbywać się będzie w jednej sali.
Miejsce:
XXI Liceum Ogólnokształcące im. Hugona Kołłątaja, ul. Grójecka 93 Warszawa
Potrzebujeą gier planszowych i kogoś kto umie grac w te gry:P
wstęp darmowy, organizatorzy zapewniają jedzonko na noc, reklama na www.komikslandia.pl
https://www.facebook.com/events/1404033 ... 6/?fref=ts
Prezes
- hadrian
- Has thanked: 91 times
- Been thanked: 20 times
Nie uda mi się chyba zdążyć na piątkowe granie, ale może jutro ktoś by chciał pouganiać się po świecie za Przedwiecznymi? (Eldritch Horrror) 

Large Hadrian Collider
Uwaga!
Informuję, że w dniach 23-25 maja 2014 r. sala nr 519 nie będzie dostępna. W zamian otrzymamy salę nr 240.
Informuję, że w dniach 23-25 maja 2014 r. sala nr 519 nie będzie dostępna. W zamian otrzymamy salę nr 240.
Prezes
Czy będzie ktoś grał w niedzielę 15 VI? Chcemy ze znajomym ograć Infidela i może znalazłby się ktoś chętny do poprowadzenia z nami części sił. Chociaż w zasadzie najbardziej zależy nam na otwartej sali. 

+ (BGG)
- Paskudnik
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 3 times
Ja właśnie o to samo chciałem zapytać - mam niesamowitą ochotę na Shoguna w ten weekend (niedziela), mogę też przynieść dodatek jeśli by byli jacyś chętni. BTW, dopiero wchodzę w środowisko i jeszcze nie grałem w AgresorzeSeeM pisze:Czy będzie ktoś grał w niedzielę 15 VI? Chcemy ze znajomym ograć Infidela i może znalazłby się ktoś chętny do poprowadzenia z nami części sił. Chociaż w zasadzie najbardziej zależy nam na otwartej sali.

Edyta chciała dodać, że mam 2 lub 3 miejsca do Shoguna, mogę też oczywiście udostępnić grę dla ekipy 4-5 osobowej, jeśli będą chętni. Przyniosę kilka gier.
Nie gram w gry, których nie lubię a lubię tylko te gry, w które już grałem :P
- Paskudnik
Byłby ktoś chętny jutro na Pandemię? (oprócz Shoguna, oczywiście
)

Szukam chętnych na granie w najbliższą Sobotę, tj. 19 lipca, są dwie opcje:
1) Twilight Imperium z dodatkiem Shattered Empire (potrzeba jeszcze 3-4 graczy)
2) Descent 2-ga edycja z dodatkami Labirynt Zagłady, Legowisko Jaszczura i Oath of the Outcast (potrzeba jeszcze co najmniej 2-óch graczy), rozegralibyśmy minikampanię z Legowiska Jaszczura.
Jeśli ktoś jest zainteresowany którąś z gier proszę dać znać w temacie lub na priv.
1) Twilight Imperium z dodatkiem Shattered Empire (potrzeba jeszcze 3-4 graczy)
2) Descent 2-ga edycja z dodatkami Labirynt Zagłady, Legowisko Jaszczura i Oath of the Outcast (potrzeba jeszcze co najmniej 2-óch graczy), rozegralibyśmy minikampanię z Legowiska Jaszczura.
Jeśli ktoś jest zainteresowany którąś z gier proszę dać znać w temacie lub na priv.
Mały update w związku z planowaną na Sobotę grą w Twilight Imperium:
Łącznie ze mną na pewno wybierają się 3 osoby, a jeszcze 2-ie muszą ostatecznie się zadeklarować. Potencjalnie jest więc na razie 5 osób.
Gramy na zasady podstawowe oraz Shattered Empire, oraz wybrane zasady opcjonalne z tegoż dodatku:
Option 2: The Variant Strategy Cards
Option 4: Race-Specific Technologies
Option 8: Wormhole Nexus
Planowane godziny rozpoczęcia: 10-11
Przy okazji pytanie do osób odpowiedzialnych za klub: Czy miejscówka jest zawsze otwarta w weekendy, czy też jest to uzależnione od obecności stałych klubowiczów?
Pozdrawiam.
Łącznie ze mną na pewno wybierają się 3 osoby, a jeszcze 2-ie muszą ostatecznie się zadeklarować. Potencjalnie jest więc na razie 5 osób.
Gramy na zasady podstawowe oraz Shattered Empire, oraz wybrane zasady opcjonalne z tegoż dodatku:
Option 2: The Variant Strategy Cards
Option 4: Race-Specific Technologies
Option 8: Wormhole Nexus
Planowane godziny rozpoczęcia: 10-11
Przy okazji pytanie do osób odpowiedzialnych za klub: Czy miejscówka jest zawsze otwarta w weekendy, czy też jest to uzależnione od obecności stałych klubowiczów?
Pozdrawiam.
- GrzeL
- Administrator
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 61 times
Musi pojawić się jakiś klucznik i otworzyć salę.Embir pisze:Przy okazji pytanie do osób odpowiedzialnych za klub: Czy miejscówka jest zawsze otwarta w weekendy, czy też jest to uzależnione od obecności stałych klubowiczów?
Dzięki za info GrzeL.
W związku z powyższym pytanie do rzeczonych "kluczników":
Czy którykolwiek z nich będzie w najbliższą Sobotę w klubie? Jeśli tak to o której godzinie?
Z góry wielkie dzięki za info.
EDIT:
Uwaga: W związku z tym, że wysypało się 2-óch graczy, i nie ma informacji o tym czy ktokolwiek odpowiedzialny za udostępnienie sali będzie w Sobotę, granie w Twilight Imperium w ten weekend odpada.
W związku z powyższym pytanie do rzeczonych "kluczników":
Czy którykolwiek z nich będzie w najbliższą Sobotę w klubie? Jeśli tak to o której godzinie?
Z góry wielkie dzięki za info.
EDIT:
Uwaga: W związku z tym, że wysypało się 2-óch graczy, i nie ma informacji o tym czy ktokolwiek odpowiedzialny za udostępnienie sali będzie w Sobotę, granie w Twilight Imperium w ten weekend odpada.
Dzięki, chłopaki za możliwość poznania Level 7. W tym teamie grało się rewelacyjnie. Do następnego scenariusza!
Prezes
- KubaP
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 485 times
Panowie, potrzebuję info o chętnych do pomocy podczas Kotła/Avangardy w dniach 7-10 sierpnia. W zamian mamy zwrot akredytacji po 16h dyżuru i dwie koszulki. Zgłoszenia i rozmiary koszulek proszę do dzisiaj do 20:00 na adres k.polkowski@ava.waw.pl.
Forum nie jest dobrem publicznym. To nie jest dotowane społecznie miejsce w sieci, w którym każdy ma prawo przebywać i pisać co mu się podoba. Jak któregoś dnia właściciel forum zdecyduje, że odtąd korzystanie z forum jest odpłatne, to tak się stanie.
Czy ktoś miałby ochotę pograć w Na chwałę Rzymu w ten weekend?
Dzień mi obojętny, godziny wolałbym wcześniejsze, ale mogę się dostosować 
e: I w piątek raczej nie dam rady.

e: I w piątek raczej nie dam rady.
Informuję, że w w dniach 15-17.08.2014 (piątek-niedziela) Klub AGRESOR jest otwarty.
Prezes
- Paskudnik
Ten weekend zapowiada się dla mnie wyjątkowo spokojnie, więc chętnie wpadłbym np. z Shogunem, dodatek też mogę przynieść chociaż jeszcze nie zdążyłem go ograć...