Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tutaj można dyskutować o konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. NIE NALEŻY TUTAJ PYTAĆ O ZASADY, MALOWANIE, ROBIENIE INSERTÓW ORAZ KOSZULKI! OD TEGO SĄ INNE PODFORA
Scamander pisze: ↑21 lis 2024, 13:12
The King Is Dead
Co to za głupotki? El Grande świetnie działa na trzy osoby! Wystarczy zastosować się do zasad z instrukcji dla trzech osób. Najwięcej partii mam rozegranych w tym składzie. Więc najlepsze El Grande dla trzech osób - to El Grande.
Na 3 graczy El Grande działa i nie ma przeciwwskazań, aby w takim składzie zagrać. Na ostatnim wydarzeniu planszowym tłumaczyłem grę dla 3 nowych graczy z zaznaczeniem, że najlepszy skład do tej gry to 5 osób. Mimo tego bardzo dobrze się bawili i gra przypadła im do gustu
Skoro dodruku nie będzie, to kupiłem na forum .
I teraz pytanko: coś mi się obiło, że gra ma jakieś błędy na któryś kartach. Czy była do tego jakaś errata i to za błędy?
planszomania.pl - 10% (rabat nie działa na pozycje już zrabatowane!)