Aż się chce znów zagrać po przeczytaniu tego

My raczej sobotniego Eclipsa sobie odpuścimyarshenik! pisze: Proponuję w zamian eclipse i cosmic encounter. Jacek, Benedetto - 15 w sobotę? Ktoś dołączy?
Chętnie zrobimy jakąś rozgrzewkę prze daniem głównymjarosz pisze:Wersja u Beaty nam bardziej pasuje, w niedzielę Monika może być wcześniej na coś lekkiego (Dominion?), ja jestem w stanie dojechać na 17:00.
arshenik! pisze:Niestety qmpel dał ciała, Twilighta mi się nie uda pożyczyć na weekend. Proponuję w zamian eclipse i cosmic encounter. Jacek, Benedetto - 15 w sobotę? Ktoś dołączy?
Ja oczywiście chętnie, Eclipsa nigdy nie odmówięarshenik! pisze:Niestety qmpel dał ciała, Twilighta mi się nie uda pożyczyć na weekend. Proponuję w zamian eclipse i cosmic encounter. Jacek, Benedetto - 15 w sobotę? Ktoś dołączy?
Damian stwierdził że jak ja pojadę to on też pojedzie. W niedzielę bym się skusił na Eclipsa od 15.00, bo w TI to trzeba by zacząć pewnie wcześnie rano żeby skończyć o 21.00mr.big pisze:Mi to raczej na TI czasu zabraknie, ale być może Damian się zdecyduje. Gadałem z nim. Jutro ma mi dac znać na 100%.
kurde, szkoda.... bo chciałbym w to zagraćmr.big pisze:oraz wymieniłem Netrunnera na Dominant Species.
O! To ja się pierwsza piszę! Już od dawna na to mam oko. A ja też jestem w trakcie wymiany mojego Netka - na Tzolkina, więc szykujcie się ludziska.arshenik! pisze: Dominant Species może być ciężkie ale wyhaczym to obaczym.
Kiedy, kiedy? Ja tez chcę!Zagramy w jedyny słuszny system fantasy, Warhammera, a nie tam jakieś cyberbzdety.
Kupiłem już z 2 tygodnie temu. Nie udało nam się jeszcze zagrać. Myślę że w tym tygodniu z Anią zabierzemy się za instrukcję i rozegramy pierwszą rozgrywkę. Gra ponoć stosunkowo prosta. Lipton że tylko 2 osoby mogą zagrać....arshenik! pisze:Miałem na myśli konkurencyjne LCG Warhammer Inwazja - Bigu kupił.
Rozumiem że to chodzi o figurki ?Benedetto XVII pisze:btw, w ten weekend w Zielonkach pod Krakowem będzie turniej Warhammera FB klasy Master (czyli ogólnopolski), jak coś to zapraszam do odwiedzenia
50 zł za wejście za osobę...Benedetto XVII pisze:http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 0#p1177080
Pozdrawiam
Piątek
godz. 18.00
1.Ania
2.Ja
...
Sobota
godz. 16.00
1.Ania
2.Ja
3. Bea
4. Łukasz
Niedziela
na 90% odpada
Descent ?Bea pisze:To my się wstępnie dopisujemy w sobotę. Jeszcze potwierdzimy pod koniec tygodniaW co będziemy grać?
To zależy ile osób będzie. Mogę zabrać Cavernę i np Cytadelę. Chętnie poznałabym Magnum Sal. Ale w sumie mogę zagrać we wszystkomr.big pisze:Descent ?Bea pisze:To my się wstępnie dopisujemy w sobotę. Jeszcze potwierdzimy pod koniec tygodniaW co będziemy grać?
Caverna ?
Myślałem tez o Terra Mystica. Tutaj ukłon w stronę Dawida
Dla graczy50 zł za wejście za osobę...
mr.big pisze:Myślałem tez o Terra Mystica. Tutaj ukłon w stronę Dawida
To zmienia postać rzeczyBenedetto XVII pisze:Cytuj:
50 zł za wejście za osobę...
Dla graczyWidzowie wstep wolny
Tak że wpadaj, zapraszam
Z chęcią bym się odegrał w TM za ostatni razIgnipes pisze:Jakbym przyjechał to oczywiście chętnie przywiozę TM.
Może Caylusa chcecie spróbować?