Dałem update w drugim temacie, przy dobrych wiatrach zaczynamy zbiórke w drugiej połowie sierpnia

Dałem update w drugim temacie, przy dobrych wiatrach zaczynamy zbiórke w drugiej połowie sierpnia
Dzięki za info, ale nie wiem kiedy to poprawię. Pewnie przy okazji zbyt dużej ilości czasuNosiadbt1100 pisze: ↑27 lip 2022, 14:10 Przeglądam te karty, materiały i jestem naprawdę pod ogromnym wrażeniem! Wspaniała praca!
Tak przy okazji - nie wiem, czy jeszcze to można zmienić, ale znalazłem małą literówkę na 3 kartach - drugi pakiet kart, strona 41/54 - "PODWÓŻE GOSOPDY" - nie powinno być Gospody? P z O zamienione miejscami.
mmag pisze: ↑16 lip 2022, 11:10 Ilość pracy, czasu i serca, która musiała zostać włożona w realizację tego zadania musiała być ogromna - jednak finalny efekt jest wybitny. Całkiem możliwe, że jest to najlepszy i jeden z najambitniejszych planszowych projektów autorskich, jakie miałem okazję widzieć w internetach. Innymi słowy - Dziękuję za realizację i chęć podzielenia się tym z innymi!
Ja również Wam dziękuję, bez pomocy ten projekt wyglądał by znacznie gorzej.
Obiecuję, że za jakiś czas włączę coś w stylu kawy, dużo osób się tego domaga. Btw, konto na Patronite zamknąłem.
Idzie Pan tyłem i niesie dwa miecze na plecach, przecież to Geralt, wiadomo
Oooooo...Lets_Grajmy pisze: ↑09 sie 2022, 17:19 Mały info-offtop.
Rozpoczynam nowe tłumaczenie, tym razem zabieram się za grę "Two Rooms and Boom".
Zapraszam zainteresowanych
Wątek na forum
Jeszcze nie, ale nidelugo bede miał fotki do wrzucenia, jeszcze mam pełne rece roboty pozostałymi projektami, ale już ruszyły prototypy elemntów pod podglad i wyceny.lukaszchester pisze: ↑15 sie 2022, 11:32 Hej,
czy znana jest data zamówienia oraz przybliżony koszt?
Tak, jeszcze sie nie zaczela