PS. Cin, znasz zasady do Limes? Ja chętnie to poznam, chyba że kupiłeś na prezent

Co Ty jakies politykierstwo proponujesz, czy inne najazdy czolgowe.Mały brzydki pędrak pisze:Ja chętnie zagram w 1989. Mogę być na 17:00.Atamán pisze:Bo długiej nieobecności, dziś się w Chwili pojawię. Będę miał ze sobą świeżo zakupione 1989 w wersji PL. Jest ktoś chętny do zagrania?
Gdyby ktoś chciał zagrać w Race to Berlin (wersja testowa), to zabrałem go ze sobą.
A nie lepiej w ruskie czołgi przewożone koleją?Don Simon pisze:Co Ty jakies politykierstwo proponujesz, czy inne najazdy czolgowe.
Gramy w ruskie kolejki i nie ma totamto!
Moooze i mnie sie uda na okolice 17 byc.
Jedno nie wyklucza drugiego. Ale najsamojpierw ruska kolejka! Pozniej czolg mozesz doniesc.Mały brzydki pędrak pisze:A nie lepiej w ruskie czołgi przewożone koleją?Don Simon pisze:Co Ty jakies politykierstwo proponujesz, czy inne najazdy czolgowe.
Gramy w ruskie kolejki i nie ma totamto!
Moooze i mnie sie uda na okolice 17 byc.
Nie ma takiego zajmowania!jax pisze:Szykuje się gigantyczna frekwencja. Poproszę o zajęcie stolika pod RoE
będę ciut wcześniej, może wcisnę jakieś marvelki przed 17... na deser chętnie zmiażdżę Rebelię...jax pisze:Na poniedziałek potwierdzam gotowość na Ruiny na 17:00.
Jako 2-osobówkę wezmę Star Wars LCG.
Pewnie coś jeszcze, ale to się jeszcze zobaczy.