Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ludwi$ pisze:miejscowych targowiskach sprzedają podobno metalowe figsy do Descenta (I ed.):).
w sensownych cenach, czy zbójeckich?
Swoją drogą jak wrócisz liczę że pomożesz mi dokopać Wintermute w Firestorma , na razie bije mnie na głowę doświadczeniem w bitewniakach a ja mam problemy z opanowaniem poruszania i namierzania jednostkami.
Wyszły staty dla floty, której ostatnio okręt kupiłeś do malowania , więc mógłbyś spokojnie z nami grać.
Hakri pisze:ja też wstępnie za dwa tygodnie wyrażam chęć na dłuższe granie..może przy okazji uda się przyjąć trochę chmielu lub innych zbóż, owoców lub warzyw w płynnej postaci tak, wiem, walkingdead niepijąca ale może się skusi ktoś inny
W jaki dzień i w jakich godzinach miałoby być to dłuższe granie?
W niedzielę planuje z Wintermute Clash of Cultures, w sobotę zaś mogę być zajęty tak do 15.
Hakri pisze:ja też wstępnie za dwa tygodnie wyrażam chęć na dłuższe granie..może przy okazji uda się przyjąć trochę chmielu lub innych zbóż, owoców lub warzyw w płynnej postaci tak, wiem, walkingdead niepijąca ale może się skusi ktoś inny
W jaki dzień i w jakich godzinach miałoby być to dłuższe granie?
W niedzielę planuje z Wintermute Clash of Cultures, w sobotę zaś mogę być zajęty tak do 15.
Ale to nie ten weekend, tylko nastepny.
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
Ewentualie prototyp Burning Suns jak byloby wiecej chetnych?
Pewnie wpadnie z kumplem, a Bioshock to 2osobowka, Eart reborn tez raczej, poza tym tam za duzo rzeczy jest do wylozenia na stol, nie chce czegos zgubic. Descent to moze innym razem, gralem niedawno pieciogodzinna sesyjke w WoW i mam dosc ganiania za potworami...
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
A co powiesz na strategie 4X w kosmosie? Burning Suns mogę wziąść, może ktoś się przyłączy jeszcze (Anon wstępnie jest zainteresowany) poza tym już od 3 Burning Suns dobrze chodzi.
Ewentualnie, co proponujesz?
Rocy7 pisze:A co powiesz na strategie 4X w kosmosie? Burning Suns mogę wziąść, może ktoś się przyłączy jeszcze (Anon wstępnie jest zainteresowany) poza tym już od 3 Burning Suns dobrze chodzi.
Ewentualnie, co proponujesz?
Chetnie postestuje Burning Suns, ew nie pwowiem nie na kolejna partyjke level 7
walkingdead pisze:Robert, mamy sporo gier do ogrania, więc chyba szkoda Twojej pracy na ten moment czyz nie ?
Dojdzie nowa, bo czekam na przesylke z Middle-Earth Quest. Takie przygodowe bieganie po Srodziemiu i rozwiazywanie misji, druzyna przeciwko mrocznemu wladcy. Jak ogarne zasady i wylecze przeziebienie mozemy siekac.