Hihi, ja po Jaxowych zdjęciach myślałem, że przydzielili Wam jakieś inne miejsceMały brzydki pędrak pisze:Przepraszam wszystkich, których czekali na otwarcie sali o 17:00. Następnym razem w sytuacji awaryjnej będę dawał znać wcześniej. Wybaczcie.

Hihi, ja po Jaxowych zdjęciach myślałem, że przydzielili Wam jakieś inne miejsceMały brzydki pędrak pisze:Przepraszam wszystkich, których czekali na otwarcie sali o 17:00. Następnym razem w sytuacji awaryjnej będę dawał znać wcześniej. Wybaczcie.
W piatki spotykamy sie w na Grojeckiej. Szczegoly w tym watku:fstrzala pisze:kiedy nastepne spotkanie i o ktorej?
O, trzy godziny to nieduzo. Bede glowkowac zeby sie pojawic.stalker pisze:Natomiast poproszono nas w zamian o pomoc w organizowaniu kolejnych imprez kulturalnych na takich samych zasadach, jak to się odbyło w ostatni weekend podczas dni otwartych. Czyli mielibyśmy pojawiać się na imprezie, organizować stoisko i pokazać parę gier (z możliwością zagrania w nie oczywiści).
Podobno akurat tak się złożyło, że w tę niedzielę gdzieś na Bemowie ma być kolejna impreza kulturalna i pada pytanie: Czy zdołalibyśmy się zorganizować w kilka osób na 3 h (15:00-18:00). Szczegóły podam wieczorem.
W jakim sensie stoisko? W sensie gdzies na dworze? Jak to ma być impreza plenerowa, to na weekend zapowiadają niska temperaturę i deszcz.stalker pisze:Czyli mielibyśmy pojawiać się na imprezie, organizować stoisko i pokazać parę gier (z możliwością zagrania w nie oczywiści).
Co do spotkań w art.bem to można to jak najbardziej kontynuować tak jak w zeszłym roku szkolnym. Zorientuję się jedynie co do terminów, sali i godziny. Jednak współpraca była by taka, że korzystalibyśmy z was na takiej zasadzie jak 8 września, czyli przy imprezach. I tu przechodzę do kolejnego tematuw najbliższą niedzielę 16.09.07 poproszono art.bem o współorganizację pikniku rodzinnego na Bemowie. W zeszłym roku był Morion z grami RPG teraz chciałbym abyście byli wy, tzn. sytuacja analogiczna jak 8 września tyle, że na powietrzu i tylko 3 godziny.
Impreza odbędzie się 16 września przy ulicach Sołtana i Wolfkego (koło hydrantu)