Magma pisze:
Z tymi złotówkowymi różnicami cen, to naprawde Blue przeginasz

Ze wszystkim tak masz czy tylko z grami ?

Ze wszystkim

i jakos nie mam zamiaru sie tego wyzbywac, bo jakos jak kumple nigdy nie maja kasy, to ja zawsze mam[chociaz to tez wynika z innych rzeczy, ale od dziecka mialem tak ze jak cos kupowalem drozszego to zawsze zostaialem sobie zapas kasy- wiadomo jakie sa dzieciece finanse, wiec jak kupowalem cos za 50 pln, to musialem miec 20 w zapasie, potem jak za 200 to 100 w zapasie[na czarna godzine

], teraz to juz w tysiace chodzi, ale mniejsza z tym

]. Tu zlotowka tam zlotowka, tam 5 zł i za chwile 100 pln w mojej kieszeni, a nie w sklepach

.
PS. Ja niby nie z krakowa[dopiero na studia tu przyjechalem], a od dziecka centuś

.
PS2. Jakby nie targi na wiele by mnie nie bylo stac - amortyzator kupowalem to cene stargowalem z 700 do 350[uzywany] ;P. Dysk do odtwarzacza z 200+przesyłka do 150 z przesyłką.... tu zlotowka tam zlotowka a tam 50 pln, a tam 100... wiec... Gdzie sie da, jak sie da to sie staram cos zaoszczedzic, ale nie koniecznie przez nie kupowanie sobie tego co chce

.
PS3. Od dziecka tez handlowalem miedzy kumpami w szkole ... kupowalem od jednego tanio, drugiemu drozej. Przyklad z liceum- kupilem zlom[pentium 100, 64 simm 0,5mb k.graf itp] za 70 pln... na nastepny dzien juz sprzedalem to wszystko za 200 pln...tylko klintow krorzy byli w potrzebie szukalem[wtedy to ja maielm kompa z 1 Ghz[a ja kupuje sredniej kalsy sprzet],wiec tamto to naprawde byl syf]

.
PS4. Z barmanami sie jeszcze nie targowalem

.