Przeczytałem instrukcję już dwa razy. Oj będzie masakra

Tylko kiedy? Nataniel... Masz może jakieś wiadomości kiedy można się spodziewać wysyłki Starcrafta z Rebela?
Dyplomata, niech go...Nataniel pisze: Jak sie doczekamy, bedzie wiadomo na pewno, inne proby podawania terminow musza spalic na panewce.
Otóż to. Walka, walka, walka. Mnie też trochę to zniechęca. Ale w końcu to RTS tylko na planszy i turowojax pisze:Hmmm.. te pierwsze wrazenia daja do myslenia. To 100%-owe nastawienie na walke nieco mnie zniecheca. No nic, koniecznie trzeba sprobowac.
Zazwyczaj nie lubię takich recenzji, ale to akurat jest niezły opis zasad. Poza tym doceniam, że jest to jeden z pierwszych "hands-on" w Polsce (nie licząc mojego ;P). A przede wszystkim doceniam to, że mi by się nie chciało pisać tak obszernego artykułu.Nataniel pisze:Pierwsza niby-recenzja:
http://szczur.polter.pl/szczur,blog.html?4012
Pisze niby, bo duuuzo o mechanice, a niewiele o wrazeniach.
Mam to samo...wilczelyko pisze:Aaaaa...
Tak, tak! Też mam ten objaw! Niestety, to ma tendencje do pogorszania się - ostatnio sprawdzam już też w innych sklepach. Jak gdzieś indziej będą mieli, to przecież Rebel też już tuż-tużqotsa pisze:Dochodzi już do tego, że codziennie zaglądam na stronę Rebela, żeby sprawdzić czy coś się nie zmieniło w terminie realizacj... a tam wciąż "do miesiąca"...
A tak z ciekawości... Jeśli oczywiście można zapytać...Nataniel pisze: Swoja droga popularnosc Starcrafta w przedsprzedazy dalece przekroczyla moje oczekiwania.
To chyba bardzooo dobry wynik.SC wyżej niż boostery do Magica. Też nieźle.
Niestety tego nie moge powiedziecqotsa pisze:A tak z ciekawości... Jeśli oczywiście można zapytać...
Ta popularność to ile jest sztuk?