Ha! Czyżbyś swoją ostatnią klęskę próbował zwalić na brak tej małej karteczki, o której mi się przypadkiem zapomniało?trzewik pisze:Potwierdzam Pitchcara i potwierdzam turniej.
Dołączam sie do prośby o Doom.
Proszę o Shoguna.
Proszę o wyciągnięcie z pudełka La Citta pewnej kartki
Wiedziałem, że na Kwiatosza zawsze można liczyć. Super! Ostrzegam, że łatwo skóry nie sprzedamy i liczę że będziesz się starał jak tylko możesz. Wtedy zwycięstwo Marines będzie bardziej spektakularnekwiatosz pisze:Doom - będzie (ale jak się nie postaram jako główny zły to przeżyjecie i 5h, więc ostrzegam że może długo zejść. Ale raczej się postaram)
Co racja to racja.kwiatosz pisze:Elasund - chętnie zagram i wytłumaczę, bo fajno-chamska gra to zawsze przyjemność
kwiatosz pisze:Aha - brać Hystericoacha?
GrazieStax pisze:Wezme Perikles także, ale chetnie zebralbym komplet graczy, do rownie swietnej gry Way out west, tego samego autora:)
No w Qubix'a to bardzo chętnie zagram. Już na poprzednim pionku widziałem kawałek rozgrywki i bardzo mi się podobało, więc narobiłem sobie smaku, który jeszcze spotęgował Trzewik.folko pisze:Może będzie ktoś chętny... wezmę kilka swoich gierek:
- qubix
- paintball
- dziewiątkę
- niebezpieczne wizje
Za każdym razem to samo. Mnóstwo gier, mnóstwo świetnych ludzi i brak czasu żeby we wszystko i z wszystkimi zagraćkwiatosz pisze:Kurczę, dopiero zaczynam planować, a tu już się powoli kończy zasób czasu rozporządzalnego...![]()
Ja akurat rowniez organizowalem. Rowniez jestem fantasta. I przykro mi - na Krakonie nie znajduje NIC, co mogloby mnie zainteresowac. Niby, ze wiecej osob przyjezdza? Pytanie jeszcze po co przyjezdzaja...AvantaR pisze: Ps. andre - co do Krakonu, nigdy nie bylem na nim, ale sam organizuje konwenty i wiem co one oferuja. Oczywiscie Pionek jak impreza planszowkowa rzadzi, ale mi chodzi ogolnie o wymiar konwentu. Bo jesli by jakis fantasta przyjechal to by stwierdzil, ze taki Pionek kiepski bo tylko graja w planszowki![]()
Coz, ja na Krakony chodze sila rozpedu i tradycji. Bylem na wszystkich, wiec i na kolejne chodze, choc niestety od jakis 2-3 lat powaznie zastanawiam sie nad zerwaniem z tradycjaaswiech pisze: I przykro mi - na Krakonie nie znajduje NIC, co mogloby mnie zainteresowac. Niby, ze wiecej osob przyjezdza? Pytanie jeszcze po co przyjezdzaja...
Spoko, jestem za!trzewik pisze:Po głowie kołacze mi się jeszcze jedna "atrakcja" czyli komis. Jeśli ktoś ma jakąś grę w kolekcji, która mu się znudziła, lub mu się niepodoba itp. niech rozważy wzięcie jej na Pionek, może się powymieniamy grami lub pohandlujemy. Ja biorę na Pionka moją grupę gier z kategorii FOR TRADE i będzie można je kupić lub wymienić ze mną na inne.