Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zuroslawski pisze: ↑14 lut 2025, 18:30
Jeszcze mam pytanie odnosnie karty np. Horda szkieletow. Czy taka karte musze pozerac? Czy jest to akcja opcjonalna ze moge ale nie musze ?
Tak na logikę to gdybyś musiał to nie byłoby potrzeby rozdzielania 'wyślij 2 oddziały' i 'wyślij 3 oddziały'
Czyli wysylam tylko 2 oddzialy, jesli pozeram to wysylam jeszcze 3 oddzialy. Czyli wykonujac te 2 akcje wysylam w sumie 5 oddzialow. Czy jest to akcja albo albo ? Albo 2 oddzialy albo pozeram i 3 oddzialy ?
W 100% nie jestem pewien ale gdyby to była alternatywa to chyba pojawiłby się zapis "Wybierz raz"
Tutaj możesz wielokrotnie (po tym jak karta będzie wchodzić na rękę) korzystać z karty dostając za to wysłanie 2 oddziałów lub tak jak napisałeś, wysłać w sumie 5 oddziałów ale kartę stracić.
zuroslawski pisze: ↑26 lut 2025, 10:27
Wiec taka karta jak dziala ? :
A: Wysylam 2 oddzialy, jesli jeszcze pozeram karte to jeszcze 3 oddzialy czyli w sumie 5 oddzialow ?
B: Wysylam albo 2 oddzialy i karta zostaje, albo wysylam 3 oddzialy i pozeram karte ?
A, ale musisz pozrec TĘ kartę (szkieletów)
Posiadam najwyższy (3%) rabat w aleplanszowki - jeśli chce skorzystać to daj znać. Jestem prawie ciągle przy komputerze (praca zdalna), więc szybko odpiszę :)