Dzięki. To wiem. Chodzi mi o to, czy zawartość jest 1:1 w sensie ilości przełożona. Tyle samo kart, tyle samo scenariuszy?
A skoro już Fulgrim mi odpowiada
Dzięki. To wiem. Chodzi mi o to, czy zawartość jest 1:1 w sensie ilości przełożona. Tyle samo kart, tyle samo scenariuszy?
Nie obiecuje jeszcze żadnych terminówl, ale najszybciej jak to będzie ludzko możliweMadMaciek pisze: ↑23 mar 2023, 11:11Dzięki. To wiem. Chodzi mi o to, czy zawartość jest 1:1 w sensie ilości przełożona. Tyle samo kart, tyle samo scenariuszy?
A skoro już Fulgrim mi odpowiadato jakie widzisz szanse że startem zbiórki na Twój wydruk? Wiem, że takich pytań masz pewnie Pierdyliard dziennie, no ale cóż, spróbuję. Pytanie ważne, bo córka wchodzi w nastolectwo, lubi wiedźmia i deckbuilding i urodziny w perspektywie kilku miesięcy
Jest dokładnie to samo co w podstawce Aliena, mechanicznie również, oczywiście tylko ubrane w inne słowa dostosowane do uniwersum. Dodatkowo w odróżnieniu od podstawki przygotowałem też plansze dla graczy, w tym dla Gracza-Wilkołaka (Alien Player) oraz 16 kart z trudniejszymi misjami, które były dopiero w dodatkach.MadMaciek pisze: ↑23 mar 2023, 11:11Dzięki. To wiem. Chodzi mi o to, czy zawartość jest 1:1 w sensie ilości przełożona. Tyle samo kart, tyle samo scenariuszy?
A skoro już Fulgrim mi odpowiadato jakie widzisz szanse że startem zbiórki na Twój wydruk? Wiem, że takich pytań masz pewnie Pierdyliard dziennie, no ale cóż, spróbuję. Pytanie ważne, bo córka wchodzi w nastolectwo, lubi wiedźmia i deckbuilding i urodziny w perspektywie kilku miesięcy
Super, dzięki wielkie za odpowiedź. Planujesz dodatki?Lets_Grajmy pisze: ↑23 mar 2023, 11:56Jest dokładnie to samo co w podstawce Aliena, mechanicznie również, oczywiście tylko ubrane w inne słowa dostosowane do uniwersum. Dodatkowo w odróżnieniu od podstawki przygotowałem też plansze dla graczy, w tym dla Gracza-Wilkołaka (Alien Player) oraz 16 kart z trudniejszymi misjami, które były dopiero w dodatkach.MadMaciek pisze: ↑23 mar 2023, 11:11Dzięki. To wiem. Chodzi mi o to, czy zawartość jest 1:1 w sensie ilości przełożona. Tyle samo kart, tyle samo scenariuszy?
Do zbiórki jest osobny temat: viewtopic.php?t=74243
No, trudno mieć pretensje do Fulgrima, ale mi już dawno przeszła ochota patrząc jak długo ten temat stoi w miejscu
Jaja sobie robisz z tym komentarzem?
Wole reprezentować lepszy poziom niż wyżej wspomniani nie tylko pod kątem jakościMowMiStefan pisze: ↑06 lut 2024, 11:59Jaja sobie robisz z tym komentarzem?
Mi się nawet nie chce pisać o Dominikowych Zerywiach, Portalowych Robinsonach, czy Mythicowych DarkestDungeonach. Tutaj z góry każdy wie, że masz inne projekty otwarte, więc please - bez spinyLove jest.
E! Portalu to Ty nie szkaluj! Obiecali kafelek dostępny rok temu na portalconie? Obiecali! Więc miarkuj słowa!MowMiStefan pisze: ↑06 lut 2024, 11:59Jaja sobie robisz z tym komentarzem?
Mi się nawet nie chce pisać o Dominikowych Zerywiach, Portalowych Robinsonach, czy Mythicowych DarkestDungeonach. Tutaj z góry każdy wie, że masz inne projekty otwarte, więc please - bez spinyLove jest.
Pfff... Bardziej jak ktoś pyta o "wersje" podstawki zakazanych gwiazdpsia.kostka pisze: ↑06 lut 2024, 12:10 Gdy ktoś pyta, czy Legendę Białego Wilka mam z pierwszej Fulgrimowej zbiórki na forum:
![]()