By nie mowic w kolko o dostepnosci i cenie

, to fajnie ze Portal to wynegocjowal i sciagnie, a w zwiazku z tym daje szanse na
dostepnosc w kraju, od reki i za pln (jedyny haczyk, ze w zestawie z gra)
A
cena jak cena. Nie kazdy musi miec najtaniej na swiecie kupione, co np udowadniaja liczni chetni na preordery, ktore czesto sa ciut drozsze niz iszop, ale wczesniej dostepne i bywa, ze z upominkami, gadzecikami.
Nie wiem, czy te statki urosna do takiego obiektu pozadania jak exclusive maty z Wieska i Diuny (raczej za niski naklad i brak silnego IP). Ciekaw jestem, czy ta gra w ogole "chwyci", bo jednak cena i rozmiar sa spora bariera wejscia. A te kosmosy, tez raczej nie robia "łał, nigdy czegos takiego nie widzialem, musze to miec chocby za pincet!".
Juz chyba CoC bardziej seksi, a tez nie okrzyknieto go jako must have na kazdym kallaxie. Gry raczej dla waskiego grona pasjonatow piwniczenia calodniowego/nocnego. Szacun od fanow dla wydawcy za odwage, ale evergreena z tego nie bedzie (od tego maja Projekt Gaja

) Taka moja percepcja kompletnego jarosza.
A to, ze nie nastapil sold out w dwie godziny, to moze i dobrze swiadczy, ze jednak nie da sie tak kompletnie oglupic klienta machajac wiadrem figuresow

Eurosucharzysci/stratedzy skrupulatniej licza zasoby

Sprzedam (importowane, nowe): Harmony, Courtisans, Sea Salt & Paper, Rivages, Solstis, Tikal, Furnace, Knarr, Eddie z Iron Maiden (zestaw PL pod konkretna gre) +inne