Tak, ja o czwartkuValarus pisze:Ale Ty mówisz o czwartku zapewne? Może być, ale ja też komentowałem propozcyję Hanczy.mitbol pisze:Weź cthulu albo chaos, i Tsa w razie co

Tak, ja o czwartkuValarus pisze:Ale Ty mówisz o czwartku zapewne? Może być, ale ja też komentowałem propozcyję Hanczy.mitbol pisze:Weź cthulu albo chaos, i Tsa w razie co
serdecznie zapraszamy! bedziecie mile widziani, nie krepujcie sie tylko przychodzcieMusta_kissa pisze:Heja,
Chętnie pogralibyśmy (2 osoby) w ten czwartek w polufce jeśli ktoś nas przygarnie, albo chce do nas dołączyć - mamy kilka gier które możemy przynieść, ale właściwie to możemy grać w cokolwiek.
Lubimy oba typy gier. Z "euro" mamy na przykład Carcassone i Osadników a z bardziej strategicznych to Civ, Twilight, Chaos na przykład. Oprócz tego mamy Mansion of Madness i Shadows over Camelot.hancza123 pisze:serdecznie zapraszamy! bedziecie mile widziani, nie krepujcie sie tylko przychodzcieMusta_kissa pisze:Heja,
Chętnie pogralibyśmy (2 osoby) w ten czwartek w polufce jeśli ktoś nas przygarnie, albo chce do nas dołączyć - mamy kilka gier które możemy przynieść, ale właściwie to możemy grać w cokolwiek.
ostatnio mamy slabsza frekwencje i szukamy jakby nowej formuly aby urozmaicic i uatrakcyjnic granie i przyciagnac ludzi z powrotem do stolow
na ta chwile wyglada to tak ze jezeli lubicie np. dobre gry z klimatem fantasy, gry o silnej interakcji na planszy, wojne, nieco ciezsze pozycje to najlepszy jest czwartek w Polufce
natomiast jezeli lubicie gry "euro" czyli takie gdzie jest duzo analizy, liczenia, optymalizacji, istotny jest nie "klimat" ale raczej mechanika gry, do tego nieco lzejsze pozycje "imprezowe" to planujemy teraz pograc w poniedzialek w Table Top Cafe
najlepiej to sprobujcie jedno i drugie
Dobry pomysł!Valarus pisze:Co do FSa, to ja proponuje sie Panowie w inny dzien ustawic - Ja, Joki, Kajetan, Mitbol i jedziemy!
No to chyba mamy ustalonegabione pisze:My poniedziałek jak najbardziej, pewnie w składzie 3-osobowym
Przecież to nie włosy!Markus pisze:Fakt, kolor włosów zgadza się
No właśnie, tak się wkręciłem w strzelaniny na dzikim zachodzie, że to wszystko ominąłemanatolina pisze:Pupile, Dungeon Fighter i Stwor.
Na trzecim stole bylo Five Triebs.![]()
Serdecznie witamy nowych graczy.
Swietnie, ze grono robi nam sie miedzynarodowe
Mamy nadzieje, ze koniecznoscia rzucania koscmi z nosa czy z glowy nie odtraszylismy Was i jeszcze do nas zawitacie