(Kraków) Spotkania planszówkowe
- FortArt
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 23 times
- Kontakt:
Re: [Kraków] Spotkania planszówkowe
Ty żyjesz??
Otworzyć Strych!
Otworzyć Strych!
Tak, to prawda, że w planszówkach najważniejszy jest klimat - klimat planszy, pionków, żetonów, kart i kostek.
Tak, w najbliższy poniedziałek (10.11) jest zamknięte.Eruantalon pisze:Jesteś pewny, ze zamknięte? ; >
Co do Fury of Dracula, to dawno nie grałem i więc ni zaszkodziłoby sobie przypomnieć
Hej. Ja będę przelotem w poniedziałek w Krakowie. Gdzie się spotykacie na Draculę?
Ja grałem wieki temu w Wampira (Sfera)
Chętnie poznam nowszą zagraniczną wersję... ale w ten poniedziałek nie ma mnie w Krakowie
Chętnie poznam nowszą zagraniczną wersję... ale w ten poniedziałek nie ma mnie w Krakowie
-
Jak znacie inną miejscówkę, to niedzielę i poniedziałek mam wolne, a z Patsy'm się nie widziałem chyba z 5 lat.
-
-
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Może Hex koło Hali Targowej? Mają tam zresztą Fury of Dracula. W poniedziałek wg strony rezerwacji są jeszcze odpowiednie stoliki do ok. 16-17-18, czyli jakby się na dosyć wcześnie spotkać to będzie pasowało.
-
Zarezerwujesz proszę? Mi nieznane są procedury, a grę chetnie wezmę swoją - najlepsza byłaby 16.
-
Znajdą się tutaj chętni na grę w Twilight Imperium 3rd? Sensowne minimum do tej gry to 4 osoby i najlepiej jakby ktoś ogarniał zasady . Miejsce do ustalenia.
Czy ktos sie wybiera dzis do R77 tak ok 17:30-18:00?
lista moich gier:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
a tak wogole to niech ktos dopisze na 1 stronie info o HEX i R77
lista moich gier:
Witajcie
Szukamy chętnych do zagrania w Descent'a.
Jesli o mnie chodzi to jestem zielona w planszówkach, natomiast mój facet ma na ich punkcie bzika i je uwielbia.. niestety nie mamy w Krakowie znajomych, którzy również by grali. Ktoś chętny?
Jesli o mnie chodzi to jestem zielona w planszówkach, natomiast mój facet ma na ich punkcie bzika i je uwielbia.. niestety nie mamy w Krakowie znajomych, którzy również by grali. Ktoś chętny?
Przyniosę "Letnisko" - instrukcje juz znam, grałem, do 30 minut spokojnie sie można wyrobić. Gra jest lepsza niż Agricola i Twilight Imperium razem wzięte ;D
- Dziubek
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
O jakie granie chodzi? Jedną przygodę czy kampanię i prowadzenie czy bohaterowanie ?Narko pisze:Witajcie
-
Jest ciagle otwarte jedno miejsce na Middle-Earth Quest'a na niedzielę o 15.00 w Hex'ie.
Kto się pojawia w R77? Proszę o info, może cos razem pogramy
lista moich gier:
-
Witam z tej strony ex Strychowicz Piotr
Pomyślałem, że ponowię swoją prośbę dotyczącą zbiórki gier najlepiej logicznych,nieużywanych, kurzących się na półkach. Przypominam że dzięki tej akcji można wesprzeć moją działalność jako terapeuty zajęciowego na Oddziale Rehabilitacji Neurologicznej w Krakowie. Dla moich pacjentów (a mam ich ok 50.), często po udarach, guzach mózgu itp. ćwiczenia umysłowe stymulujące procesy poznawcze są nieodzowną pomocą w procesie rehabilitacji (niestety NFZ nie wspiera finansowo naszej działalności w tym zakresie). Przy okazji chciałem w swoim imieniu jak i imieniu pacjentów podziękować wszystkim ofiarodawcom, którzy wsparli mnie ostatnio.
Ewentualne propozycje proszę przesłać na maila : waskopiotr88@tlen.pl
pozdrawiam wszystkich gorąco
Pomyślałem, że ponowię swoją prośbę dotyczącą zbiórki gier najlepiej logicznych,nieużywanych, kurzących się na półkach. Przypominam że dzięki tej akcji można wesprzeć moją działalność jako terapeuty zajęciowego na Oddziale Rehabilitacji Neurologicznej w Krakowie. Dla moich pacjentów (a mam ich ok 50.), często po udarach, guzach mózgu itp. ćwiczenia umysłowe stymulujące procesy poznawcze są nieodzowną pomocą w procesie rehabilitacji (niestety NFZ nie wspiera finansowo naszej działalności w tym zakresie). Przy okazji chciałem w swoim imieniu jak i imieniu pacjentów podziękować wszystkim ofiarodawcom, którzy wsparli mnie ostatnio.
Ewentualne propozycje proszę przesłać na maila : waskopiotr88@tlen.pl
pozdrawiam wszystkich gorąco
-
Ewentualnie mogę odkupić tanio jakieś gry logiczne typu Pentago itp.
pozdrawiam
pozdrawiam
Narko pisze:Witajcie
a mowa o drugiej czy pierwszej edycji?
-
Szukam chetnego do Wojny o Pierścień - kopię ma Hex i bardzo chętnie bym face to face zagrał - mam już drobne doświadczenie.
- FortArt
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 23 times
- Kontakt:
Pozdrów żonęEruantalon pisze:(...) mam już drobne doświadczenie.
Tak, to prawda, że w planszówkach najważniejszy jest klimat - klimat planszy, pionków, żetonów, kart i kostek.