Boże Igrzysko: Magnaci (Jaro Andruszkiewicz, Waldek Gumienny)
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
- ozy
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 74 times
Re: Boże Igrzysko: MAGNACI
Dziękujemy wszystkim za wsparcie! 
Wydawanie dla Was gier to czysta przyjemność.

Wydawanie dla Was gier to czysta przyjemność.
Farewell, leave the shore to an ocean wide and untamed
Hold your shield high, let the wind bring your enemy your nightmare
Hold your shield high, let the wind bring your enemy your nightmare
Gratulacje dla wydawców i całej ekipy Phalanx. Teraz domagamy się czegoś extra 

Przystanek Planszówka - przystań dla wszystkich planszówkowych rozbójników morskich.
Chcę zdobyć
Oddam za talary
Chcę zdobyć
Oddam za talary
- neutrino
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 5 times
Czy tylko mi ssl na wspieram.to nawala?
Gesendet von meinem PzKpfw. VI Ausf. E mit 88mm KwK 36 L/56.
"Talent, ciężka praca, wytrwałość i poświęcenie. Nikt się nie rodzi leniwy. To umiejętność nabyta (...) forma sztuki, jeśli wolisz, podobna do poezji, tańca czy muzyki."
Nie tylko Tobie, ja też mam problem.
Przystanek Planszówka - przystań dla wszystkich planszówkowych rozbójników morskich.
Chcę zdobyć
Oddam za talary
Chcę zdobyć
Oddam za talary
- neutrino
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 5 times
Hakerzy się dowiedzieli, że Magnaci dobili do 100% i w ostatnich paru dniach akcji chcą przejąć kolejne 300% 

"Talent, ciężka praca, wytrwałość i poświęcenie. Nikt się nie rodzi leniwy. To umiejętność nabyta (...) forma sztuki, jeśli wolisz, podobna do poezji, tańca czy muzyki."
- Kezia
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Dobra, trochę zwlekałem ze wsparciem, ale w ramach rekompensaty udało mi się namówić szwagra, dlatego poszedł od razu pakiet podwójny 

- Lord Voldemort
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 23 times
- Kontakt:
Dziekujemy
Podwójnie
Zastanawiamy się jakie ograniczenie wiekowe umieścić na pudełku. Wczoraj na Nowej Gralicji ledwie o kilka punktów wygrałem z 10-latkiem (trzeci dorosły kompletnie się nie liczył w naszej grze, grał za bardzo patriotycznie). A to była dopiero pierwsza gra Janka. Świetny młody matematyk, chyba zbyt wiele o historii nie wiedział, więc grał optymalnie, a nie historycznie poprawnie.
V.

Zastanawiamy się jakie ograniczenie wiekowe umieścić na pudełku. Wczoraj na Nowej Gralicji ledwie o kilka punktów wygrałem z 10-latkiem (trzeci dorosły kompletnie się nie liczył w naszej grze, grał za bardzo patriotycznie). A to była dopiero pierwsza gra Janka. Świetny młody matematyk, chyba zbyt wiele o historii nie wiedział, więc grał optymalnie, a nie historycznie poprawnie.
V.
-
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 36 times
Jestem ciekaw jaki jeszcze jest potencjał wspierających, mimo wszystko obok dobrej gry chciałbym żeby jeszcze była ładna. Grę ufundowano przed czasem bez jakiegoś specjalnego popychania, a to dobrze wróży na końcówkę, ale nigdy nic nie wiadomo. I jeszcze jestem ciekaw czy coś jest przygotowane po dworkach, mimo wszystko tutaj może się wiele wydarzyć w przyszłym tygodniu, kiedy będzie się kończył czas na wpłaty.
To jak już zaczął się temat wpłat: czy i kiedy pojawią się jakieś płatne dodatki?
I przede wszystkim gratulacje z okazji ufundowania gry. Niby nie miałem wątpliwości, że gra się ukaże, ale i tak ucieszyłem się jak głupi jak „pękło” 100%.
I przede wszystkim gratulacje z okazji ufundowania gry. Niby nie miałem wątpliwości, że gra się ukaże, ale i tak ucieszyłem się jak głupi jak „pękło” 100%.

Sprawdźcie, od jakiego ograniczenia będziecie musieli uzyskać dodatkowe zaświadczenia itp. (nie wiem jak w Polsce, ale w niektórych krajach jeśli wydajesz grę przeznaczoną dla dzieci, elementy muszą przejść dodatkowe testy żeby gra była dopuszczona do obrotu).Lord Voldemort pisze:Zastanawiamy się jakie ograniczenie wiekowe umieścić na pudełku. Wczoraj na Nowej Gralicji ledwie o kilka punktów wygrałem z 10-latkiem
- Lord Voldemort
- Kontakt:
14+ -> wtedy gra nie jest zabawka. Najgorzej jest w USA pod tym wzgledem.
-
- Been thanked: 9 times
Lord Voldemort pisze:Zastanawiamy się jakie ograniczenie wiekowe umieścić na pudełku. Wczoraj na Nowej Gralicji ledwie o kilka punktów wygrałem z 10-latkiem
A nie możecie zrobić podwójnej notacji? Duże "14+" dla urzędników i drobnym druczkiem "testowane również na dziesięciolatkach"? albo "grę rekomendują nauczyciele historii ze szkół podstawowych"Lord Voldemort pisze:14+ -> wtedy gra nie jest zabawka. Najgorzej jest w USA pod tym wzgledem.
- Lord Voldemort
- Kontakt:
Raczej damy cos w rodzaju 12+ na wydaniu polskim i 14+ na wydaniu miedzynarodowym.
-
- Been thanked: 8 times
- Kontakt:
Jak patrzę jak rośnie ilość wspierających to zaczynam wierzyć w to, że jednak jakieś drewno się pojawi
dołączam się też do pytania czy pojawią się jakieś płatne dodatki na wspieram.to?

-
- Kontakt:
Ja bym chciał ile się da, najlepiej max, ale obawiam się, że jednak nie będzie tyle, a szkoda. Fajnie jakby pojawiło się coś płatnego, do czego można się jeszcze dorzucić, pewnie bym wsparładalbert pisze:Tak, 30 tys. staje się powoli realne. Z tym, że ja bym chciał przynajmniej 35...

-
- Been thanked: 36 times
W sumie to nie wiem o jakich dodatkach marzycie, jest przecież drukowany poradnik za 15zł, są pakiety z dodatkowymi grami, natomiast to co jeszcze by można dorzucić to raczej jest w progach do zdobycia. Moim zdaniem 40k jest bardzo realnym pułapem, ale pewnie jak wszyscy którzy już wsparli liczę na więcej 

-
- Kontakt:
Pomysłów może być dużo np: specjalne pudła na grę "kolekcjonerskie", zestawy grafik (podobnie jak było w PLO) itp. zawsze da się coś wymyślić co, może pomóc zebrać parę groszy.
Prosta sprawa, chcemy drewna, nie tokenow.
I to drewna w wersji max, a jezeli go nie osiagniemy, to chcemy go w wersji dodatkow platnych
bo chcemy magnatow odpicowanych a nie zasciankowych.
I to drewna w wersji max, a jezeli go nie osiagniemy, to chcemy go w wersji dodatkow platnych

Ostatnio zmieniony 10 cze 2014, 09:36 przez Hiu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
+10Hiu pisze:Prosta sprawa, chcemy drewna, nie tokenow.
I to drewna w wersji max, a jezeli go nie osiagniemy, to chcemy go w wersji dodatkow platnychbo chcemy magnatow odpocowanych a nie zasciankowych.
Boże Igrzysko: MAGNACI
Popieram, też mogę dorzucić coś za to żeby wszystko było w drewnie.
Using Tapatalk