Ja z chęcią się przyłączę.hancza123 pisze:uwaga, w środę około 17.30 gramy w Starym Maneżu w garnizonie (w knajpie Markusa) w Age of Steam
mamy 3 osoby i brakuje nam 1-2 osób, czy ktoś ma chęć wypróbować tą knajpę oraz zagrać w najlepszą kolejową grę wszechczasów?
po AofS jeżeli wystarczy czasu chcemy dodatkowo pograć w karciankę Epic, może drafta byśmy zrobili i potem każdy z każdym by zagrał w parach
powiedz tylko jaką chcesz... coś konserwatywnego typu "Niemcy / Francja" czy może coś nieźle pojechanego np. "Moon" albo "Mars" albo "Zombie Apocalypse"?Markus pisze:Ok. jeśli można to poproszę inną mapę niż podstawowa.
To chyba jednak nie tylko kwestia ceny. Gracze to już nie rodziny z dziecmi, tylko często ludzie którzy wychodzą się po pracy/uczelni zrelaksować. Czyli brak alkoholu + wczesne zamykanie = brak klientów.Markus pisze:TABLETOP CAFFE już nie istnieje. Lokal zamknięto z dniem 1.11.2015.
Trochę szkoda. Był to lokal baaardzo przyjazny graczom, niestety bardzo nieprzyjazny cenowo
no szkoda że tym ludziom nie poszło, bo postarali się, w same gry włożyli dużo kasy, potrawy i desery jak dla mnie najwyższa półkaMarkus pisze:TABLETOP CAFFE już nie istnieje. Lokal zamknięto z dniem 1.11.2015.
Trochę szkoda. Był to lokal baaardzo przyjazny graczom, niestety bardzo nieprzyjazny cenowo
Znaczy ja nie mówię że było tanio czy coś, zdecydowanie masz tutaj rację. Raczej miałem na myśli to, że ogólnie wybrali złą metodę, jeżeli chcieli przyciągnąć graczy.Markus pisze:@valarus: ten lokal działał od 8 rano. Miał do zagospodarowania 300 osób w budynku w którym sie znajdował + okolice Niestety dla większości były to ceny zaporowe np swojskie drożdżowki za 6,5pln czy tarta za 19 pln. Trochę sporo aby codziennie kupować. Jak już prawnicy narzekali że drogo (nie to że ich nie było stać ) to coś tam było nie teges
to do zobaczenia o 17.30! jakby komuś się zmieniły plany lub ktoś chciał dołączyć to piszcieMarkus pisze:Małe sprostowanie: Hańczy zapewne chodziło o lokal który jest 100 m od Starego Maneżu i nazywa się Sztuka Wyboru ( patrzymy w stronę Wrzeszcza , za plecami mamy stary maneż a przed sobą Sztukę wyboru
Sztuka Wyboru
Juliusza Słowackiego 19 (Garnizon Kultury)
80-257 Gdańsk
Dla tych co autem: wiazd od starego maneżu (od ul chrzanowskiego i bez problemu mamy miejsce postojowe)
Miałem się właśnie Ciebie pytaćValarus pisze:Dzisiaj ktoś będzie?