Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hej,
Jestem z południa Krakowa. Chętnie bym się "dokleił" do jakiejś grupy graczy.
Czy przyjmujecie nowych?
Pozdrawiam,
Rafał
P.S. Może jeszcze wpisze co mam z gier (mam dużo ale nie mam z kim grać...
Mam więcej ale może wpiszę kilka, w które chętnie bym zagrał jak bym miał z kim:
- Hannibal Rome vs. Carthago
- Axis&Allies 1942
- Gra o Tron 2 ed.
- Wojna o pierścień 1 ed.
- Agricola
- Władca Pierścieni LCG
- Gra o Tron LCG
- Zimna Wojna
- Cywilizacja - poprzez wieki
Ostatnio zmieniony 23 lut 2014, 16:18 przez Magnum-KR, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak najbardziej . Jeśli dojazd do Skawiny ci nie straszny. Obserwuj ten wątek, co jakiś czas ogłaszamy nabór na planszówkowe spotkanie, wystarczy się dopisać. Myślę że nasza ekipa chętnie zagra w Grę o Tron, a ja już dawno chciałam poznać Cywilizację Poprzez Wieki.
Magnum - jak najbardziej, dołączaj! Podzielam zwłaszcza pociąg do Gry o Tron i Zimnej Wojny (w ZW trzeba zagrać koniecznie!).
Zapraszam chętnych do mnie w środę - repertuar zależny od ilości chętnych. Godzina do ustalenia, ja mam cały dzień wolny więc zapraszam nawet od 15, choć pewnie 17/18 będzie bardziej realna dla reszty. Proszę raportować kto chętny i od której?
1.
2.
3.
4.
5.
6.Arshenik!
Niedziela również granie u mnie proponuję! Od 15? Proponuję Cavernę lub Wysokie Napięcie (mam nową planszę i elektrownie) i Cosmic Encounter jako chwiler (zagrałem z trójką zielonych ludzi i się spodobało!) ale również inne opcje wchodzą w grę (Tzolkin, Runewars, Dominant Species, Lords of Waterdeep?).
1.
2.
3.
4.Łukasz?
5.Bea?
6.Arshenik!
Ostatnio zmieniony 24 lut 2014, 14:54 przez Usunięte, łącznie zmieniany 1 raz.
Jacek, Benedetto - a Wy co? Magnum, może dołączysz? Przywołuję do raportu!
Proponuję uskutecznić jakieś euro od Beaty (Caverna, Lords of Waterdeep, Tzolkin) lub Agricolę, jak starczy czasu to może machniemy kilka partyjek Cosmic Encounter albo Wysokie Napięcie z nowymi dodatkami.
arshenik! pisze:Jacek, Benedetto - a Wy co? Magnum, może dołączysz? Przywołuję do raportu!
Proponuję uskutecznić jakieś euro od Beaty (Caverna, Lords of Waterdeep, Tzolkin) lub Agricolę, jak starczy czasu to może machniemy kilka partyjek Cosmic Encounter albo Wysokie Napięcie z nowymi dodatkami.
W sobotę i niedzielę chyba się jakieś imprezy pożegnalne szykują... Jeśli wpadnę to tylko w odwiedziny, więc proszę mnie nie liczyć do limitu graczy.
arshenik! pisze:Proponuję uskutecznić jakieś euro od Beaty (Caverna, Lords of Waterdeep, Tzolkin) lub Agricolę, jak starczy czasu to może machniemy kilka partyjek Cosmic Encounter albo Wysokie Napięcie z nowymi dodatkami.
My standardowo głosujemy na Uwe: Agricola / Caverna
Niestety nasze uczestnictwo w niedzielnym graniu jest mocno wątpliwe. Na horyzoncie rodzinna impreza, uczestnictwo obowiązkowe . No chyba że zagramy przed południem...
Jeśli na stole wyląduje Caverna (!) albo Agricola, to mogę zagrać.
Sobota albo niedziela po 15.00.
Może być u kogoś , może być u nas.
Ania nieobecna.
Kacper nieobecny.
Skład na niedzielę prezentuje się zatem następująco, zostajemy przy Agricoli(Marek proszony o wzięcie jej ze sobą), planowany start 15 choć jak kto chce to zapraszam wcześniej:
1.
2.Gonzo?
3.Marek
4.Monika
5.mr. Big
6.Arshenik!
Możliwe że wpadnie mój stary znajomy Gonzo (Michał, Marek może go zna z brydża, wicemistrz europy w brydża z tego co pamiętam ); wpadnie Jacek na chwilę się pożegnać, wpadnie być może Magnum się zapoznać. Bea z Łukaszem możliwe że wpadną na 12 w coś zagrać, więc zapowiada się ruchliwie
Weź Agricolę tak czy siak, bo głowy nie dam, że Gonzo przyjdzie. Bea - dasz radę podrzucić Cavernę? Albo mogę podejść do Ciebie w niedzielę koło południa jeżeli się do mnie nie wybieracie>?
Gonzo będzie, Bigu z Damianem nie (Bigu się rozchorował), więc będzie nas czwórencja plus Magnum/Reid z doskoku.
Z innej beczki: zastanawiam się, czy się nie dopisać: http://www.gry-planszowe.pl/forum/viewt ... 1&start=25
wakacje nad pałtykiem z maniakami planszówkowymi to chyba coś co do mnie przemawia; ktoś by się pisał również?