Na stronie producenta można też zamówić metalowe monety.
https://us.shop.mindclashgames.com/prod ... tal-coins/
Wysyłka tylko 4 ojro. Dzisiaj mają być u mnie, a zamawiałem 2.11 Także petarda..

Oni wysyłają z Polski, kiedyś kupowałem u nich matę i coś jeszcze chyba. Potwierdzam, ekspresowo.
Na stronie kampanii z Kickstartera znalazłam to:Ardel12 pisze: ↑05 lis 2024, 18:39 Dziwi mnie tylko koszt wysyłki. Jak zamawiałem z miesiąc temu metale do Voidfalla to było za darmo, a tutaj dorzucają te kilka euro. Nie chodzi o cenę minimalną, bo to sprawdzałem.
Na stronie jest zapis, że do trickeriona potrzebne są dwa zestawy monet, dajcie znać jak uważacie. Jeden cenowo wychodzi spoko, ale dwa to już przy cenie polskiej wersji wypada blado.
Darmowa wysyłka to była promka na czas Essen
W takich wypadkach polecam wpisac w google <name of the game> reboxing video
Dzięki serdeczne. Szukałem takiego filmu ale wpisywałem inne frazy..
Wygląda jak bug. Na zacytowanym wideo widać większą różnicę koloru tych kart. Na szczęście są tam jeszcze te gwiazdki z cyfrą i idzie posortować te karty.
Na rewersach masz numerki w gwiazdce 1, 16 i 36.
Kto nie zwlekał, ten skorzystał. Obecna cena to 459 zl bez rabatów.
Dobrze wiesz, że mowa jest o kolorach kart, a te są nie do rozróżnienia.
Uff to dobrze, że nie zwlekałem bo mi wyszedł koło 360zl po rabatach
ja mam, ale w sumie nigdy na niej jeszcze nie zagrałem - kupiłem, jak już gra "zeszła ze stołu" (chociaż na pewno tymczasowo, bo bardzo ją wciąż lubię). Niemniej wyglada ok, szczegółowość wystarczająca, a wariant nocny na rewersie jest miłym urozmaiceniem. I cena jest dość atrakcyjna.
W angielskim wydaniu kolekcjonerskim plansza też jest dwustronna i mamy "dzień" i "noc". Maty nie mam, ale ta świetnie się sprawdza, gdy dużo rzeczy na planszy przesuwamy. W Trickerionie niewiele się przesuwa. W zasadzie to tylko przepowiednie w Dark Alley.oduck pisze: ↑08 lis 2024, 21:31ja mam, ale w sumie nigdy na niej jeszcze nie zagrałem - kupiłem, jak już gra "zeszła ze stołu" (chociaż na pewno tymczasowo, bo bardzo ją wciąż lubię). Niemniej wyglada ok, szczegółowość wystarczająca, a wariant nocny na rewersie jest miłym urozmaiceniem. I cena jest dość atrakcyjna.
https://mindclashgames.com/our-games/tr ... -rulebooksmaciek-jagiel pisze: ↑12 lis 2024, 19:27 Są gdzieś dostępne instrukcje do dodatków ? Chodzi mi głównie o tryb solo i akademię.
1. Pytanie było skierowane do osób, które matę kupiły. Ja to zrobiłem.bogas pisze: ↑09 lis 2024, 00:22W angielskim wydaniu kolekcjonerskim plansza też jest dwustronna i mamy "dzień" i "noc". Maty nie mam, ale ta świetnie się sprawdza, gdy dużo rzeczy na planszy przesuwamy. W Trickerionie niewiele się przesuwa. W zasadzie to tylko przepowiednie w Dark Alley.oduck pisze: ↑08 lis 2024, 21:31ja mam, ale w sumie nigdy na niej jeszcze nie zagrałem - kupiłem, jak już gra "zeszła ze stołu" (chociaż na pewno tymczasowo, bo bardzo ją wciąż lubię). Niemniej wyglada ok, szczegółowość wystarczająca, a wariant nocny na rewersie jest miłym urozmaiceniem. I cena jest dość atrakcyjna.