???Squirrel pisze:??Pjaj pisze:Cyryl oczywiście jest najlepszy i chodzą po BGG słuchy, że niedługo zostanie mu poświęcony GeekList przez co stanie się postacią kultową środowiska planszówkowego na całym świecie

???Squirrel pisze:??Pjaj pisze:Cyryl oczywiście jest najlepszy i chodzą po BGG słuchy, że niedługo zostanie mu poświęcony GeekList przez co stanie się postacią kultową środowiska planszówkowego na całym świecie
Już pisałem do admina przy pierwszym 'bublu' i nie dostałem odpowiedzi. Poza tym taki ze mnie szef, że jedynie widnieję jako manager, innej korzyści nie widzęPjaj pisze:Czy squirrel jako osoba, która je w grała może je usunąć, czy też jest to niemożliwe? Jeżeli nie, to może maluman jako szef gildii napisze do BGG, żeby te zdjęcia skasowali, bo niepotrzebnie zakłócają idealną harmonię naszej galerii.
A uwielbienie wyznawców planszówek i ich dozgonna wdzięczność to nic?maluman pisze:Poza tym taki ze mnie szef, że jedynie widnieję jako manager, innej korzyści nie widzę(tak was zmanipulowałem
). Będę próbował dalej.
m.
Wiewiórka jest superedrache pisze: ponieważ nie do końca podoba mi się pomysł dyżurów, myslałem, żeby napisać na kartce (ulotce) instrukcję obsługi Gramajdy:
pierwszy raz? przejrzyj gry. jeżeli coś Cię zainteresuje i znasz zasady bierz i graj (PAMIĘTAJ, ŻEBY ZWRÓCIĆ WSZYSTKIE (słownie: wszystkie) ELEMENTY GRY); nie znasz zasad? zapytaj pierwszą lepszą osobę czy Ci wytłumaczy a jeśli nie zapytaj ją kto mógłby to zrobić; nie wiesz czy coś Cię interesuje? zapytaj pierwszą lepszą osobę co może Ci polecić albo patrz wyżej
Jestem zdecydowanie ZA. Na stronie Alibi 14.04 jest jakieś Nocne Polowanie - to na nas?Squirrel pisze: Ogolnie to uwazam, ze powinnismy zrobic cos w stylu spotkania organizacyjnego dla chetnych chcacych sie angazowac i zastanowic sie co chcemy osiagnac przez wszystkie do tej pory podjete a takze zaplanowane akcje propagandowe. Podyskutowac o ulotkach, koszulkach, stronie, otwartym wieczorze w Alibi -> juz 14.04 itd. Padla propozycja wczesniejszego spotkania w poniedzialek 07.04, ale nie wiem jak stoicie z praca.
Jak nie ma nic w programie to szef pisze "nocne polowanie" wiec chyba ogolnie o olowanie na klientow ewentualnie ich portfele chodziedrache pisze: Jestem zdecydowanie ZA. Na stronie Alibi 14.04 jest jakieś Nocne Polowanie - to na nas?
Dodałem niedzielę do kalendarza Gramajdowego (na dole strony). Na niego się nie piszę, ale jeśli chodzi o prace ogrodowe to jest pewne skończenie małe prawdopodobieństwo, że będę mógł pomóc. Będę niestety wiedział pewnie dopiero w sobotę co i jak. Grilla jeszcze nie dodałem, bo mam mało czasu w tej chwilidemnogonis pisze: PLAN NA WEEKEND
Sobota:
IF pogoda = deszcz OR zimno THEN Twilight Imperium albo co innego u mnie
IF pogoda = słońce AND ciepło THEN lekkie prace ogrodowe a potem grill i moze jakies lekkie gierki
zapraszam, z prognozy wynika ze raczej bedzie slonce wiec zapraszam na swieze powietrze, prac w ogrodzie jest sporo ale w kilka osob sie uporamy a w zamian stawiam kielbachy i robie grilla, swieze powietrze nikomu nie zaszkodzilo ... chyba
I dobrze! Wystarczy że jestem Ci dłużny podwózkę...rokter pisze:niestety już wysłane... szybcy są cholera no...
Czy ktos jeszcze kupil For Sale i High Society?rokter pisze:niestety już wysłane... szybcy są cholera no...
Ja sobie dokupiłem High Society, a co?hamanu pisze:Czy ktos jeszcze kupil For Sale i High Society?rokter pisze:niestety już wysłane... szybcy są cholera no...
Zaczyna się.Squirrel pisze: Ogolnie to uwazam, ze powinnismy zrobic cos w stylu spotkania organizacyjnego dla chetnych chcacych sie angazowac i zastanowic sie co chcemy osiagnac przez wszystkie do tej pory podjete a takze zaplanowane akcje propagandowe. Podyskutowac o ulotkach, koszulkach, stronie, otwartym wieczorze w Alibi -> juz 14.04 itd. Padla propozycja wczesniejszego spotkania w poniedzialek 07.04, ale nie wiem jak stoicie z praca.
Zaczyna sie, bo zaczyna sie moim zdaniem powoli wymykac z pod kontroli... Chcialabym zeby osoby ktore chca, spotkaly sie i zebysmy zastanowili sie jaki mamy cel w reklamowaniu naszych spotkan, w robieniu ulotek, koszulek, itp. i czy na pewno chcemy to kontynuowac. Podejmujemy rozne akcje, mniej lub bardziej przemyslanie czy uzgodnione z reszta i uwazam ze jesli nie zorganizujemy lub nie zatrzymamy tego teraz to potem moze byc za pozno.Arturius pisze:Zaczyna się.