Wypowiedzi Marka nie komentuje, bo zna moje zdanie i znowu by był zły, że się go czepiam, a już żółtą kartkę od niego dostałem
Nigdy, każdemu nie dogodzisz, ale my nagrywamy KPiB bo nas to bawi, a nie bo musimy. Każdy twórca ewoluuje, zmienia swój kanał (dla niektórych na lepsze, dla części osób na gorsze), słuchaczy jest coraz więcej, łapek w dół niewiele, więc te zmiany (mimo że wymuszone) jakoś się obroniły. Wiadomo, że chciałbym nagrywać z Piotrkiem i Karolem, z Pawłem, ale oni też mają swoje życie.
Więc jedyne co mogę, to staram się cały czas rozwijać, poprawiać warsztat, przygotowywać ciekawe materiały i reagować na informacje zwrotna od słuchaczy.
Nie wiem jak inni twórcy, ale staram się chociaż chwilę poświęcić każdemu komentarzowi pod audycja, odpowiedzieć na każdą wiadomość na mailu, czy messengerze (nawet nie wiecie jak mnie boli, że nie można odpisywać na komentarze w Spotify)
No i biorę te wszystkie komentarze do siebie, bo za każdą uwaga stoi człowiek, który poświęcił chwilę, żeby coś mi przekazać. Nie wszystko jestem w stanie wykonać, może być to niemożliwe, albo wymaga czasu.
Więc wracając do Twojej kwestii. Pewnych rzeczy nie przeskocze, ale postaram się co tydzień dawać jak najbardziej jakościowy odcinek, nawet gadając o gownogierkach